İnternet portalında yetişkin seçenekleri kayboldu neden acaba.tşk
İnternet portalındayken kırmızı tuşa basıp 1-2-3-4 tuşlayın. Tavşanlar gelir.
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
İnternet portalında yetişkin seçenekleri kayboldu neden acaba.tşk
İnternet portalındayken kırmızı tuşa basıp 1-2-3-4 tuşlayın. Tavşanlar gelir.
eğer son yazılımı indirip yüklediyse bulamaz sezgin yeri değişti geri çekilen yazılım![]()
Valla ben yeterince insan tanıyorum. Hayvanlarla işim olmuyor.Tavşan,at falan bunları kullandığım yok
Son yazılım niye çekildi ya
benim niye haberim yok abi
Saksımıyım ben. Nerde bu Karbon usta
Yazılım çekilme nedir
Niye çekilmiş ohoo
![]()
YETERİNCE ANLAMADIĞIM VE ANLATAMADIĞIM DURUM
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aynı zamanlarda aynı kanallarda hd ve sd yayınlarında 16 mb !!! sınırsız internetimle ıptv seyrederken upload hızım bilginize.
(ıptv sinyal metresi yeşil süper turuncu eh işte kırmızı nerde bu internet sağlayıcı ? onlara ses yok Pardonnnn ne biçim cihazzzzz bu .)
YETERİNCE ANLAMADIĞIM VE ANLATAMADIĞIM DURUM
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aynı zamanlarda aynı kanallarda hd ve sd yayınlarında 16 mb !!! sınırsız internetimle ıptv seyrederken upload hızım bilginize.
(ıptv sinyal metresi yeşil süper turuncu eh işte kırmızı nerde bu internet sağlayıcı ? onlara ses yok Pardonnnn ne biçim cihazzzzz bu .)
hiç sorma dost akşam maçı izlicem diye canım çıktıya o dediğin gösterge kırmızıda kaldı 4.küsür idid arada çift haneye çıkıyordu ama ses ağır çekim yamularak geliyordu şimdi durum oynak gidip gelmeler var ama genelde iyi (cihaz yaramaz oynatamıyor)
Abimmmmm dün gece panelde (kadirdekide o ) maç saati 60-65 kişi görüküyordu hatta bi ara o alan okadar küçüktüki ayağıma bastılar kadir üstadmış bagıramadımda )).
Mesaj tam olarak ulaştığına sevindim.....Mesele cihaz olmadığını umarım anlatabilmişimdir...
hocam ozur dileyerek konuyu tekrar belirtiyorum..canak sistemim bireyseldir belirtmis oldugum frekanslar hotbird uydusuna aittir.(12265 27500 dan baslayarak 12341 29900 kadar 7 adet frekanstan) sinyal alamamatayım.ancak baska bir hd cihazdan yayınları almaktayım lnb frekansı anten ayarlarından (10600/9750) aynı sorunu astradada yapmaktadır soyleki 12246 29700 frekansından sinyal alamıyorum yazılımsal olma durumu varmı.son yazılım yuklu sizler bu frekanstaki kanalları ızleyebiliyormsunuz .ne yapmamı onerirsiniz tesekkurler.
evet hocam aynen dediginz gibi hotbird canagım dayzek b' ye baglıydı onu bu cihazdada b olarak ayarlardım.swich ayarıda oto olarak duruyor.ondan sonra tarattım faka butun kanallar geliyor o belrtmis oldugum 7 adet frekanslardaki kanalları alamıyorum.manuel olarak seciyorum sinyal yok gosteriyor
O zaman son bir şey denememiz gerekiyor cihazı bir komşunuzda denemeniz mümkünmü acaba.! Bana verdiğiniz bilgiler doğrultusunda son olarak bunuda test etmemiz gerekiyor.Eğer ordada çalışmaz ise o zaman cihazın donanımında arıza var demektir...
Bugünkü güncelleme sonrası free share calismiyor