Haydar bey dediklerinizi yaptım yazılım v1.279 12.12.2016 (P.1.1.2) kanallara ve cihaza reset attım cihazı yeniden yapılandırdım. Dayzek ve swich ayarlarım yapılı şuan seçtim. Hazır kanal listesini sildim yeniden tarattım.
Sinyal ve kalite zateb süper. Özellikle bu kanallarda olması bu tp grubundan kaynaklanıyor hissi uyandırıyor. Lakin sinyal daha ne kadar kaliteli alınabilir? %95 kötümü. Dilerseniz video çekip size link atayım.
--------------------
Bahsettiğiniz kanallar bende ANINDA açılıyor size yazdıklarımı yapıp yapmadığınızı yazmamışsınız siz hele ordan başlayın gerisi gelecektir...
Haydar bey dediklerinizi yaptım yazılım v1.279 12.12.2016 (P.1.1.2) kanallara ve cihaza reset attım cihazı yeniden yapılandırdım. Dayzek ve swich ayarlarım yapılı şuan seçtim. Hazır kanal listesini sildim yeniden tarattım.
Sinyal ve kalite zateb süper. Özellikle bu kanallarda olması bu tp grubundan kaynaklanıyor hissi uyandırıyor. Lakin sinyal daha ne kadar kaliteli alınabilir? %95 kötümü. Dilerseniz video çekip size link atayım