Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
bende eskı black hd lerden varmı ,akıllı kumanda ve bırde kucuk bır kumanda ile gelmişti cihaz.
Bu cıhaza bır akıllı kumanda koymamışlar,keşke akıllı kumanda koyulabılseymış.
2--arkadaşlar yerel ag uzerınden bilgisayar ıle uyduya baglanıp yayın ızlenebılıyormu m3 dosyası falan ındırıp vlc ıle ızlenme ıhtımalı varmı
10:37 de Karbon ustam Next 2000 HD Minix Internet Machina nın yeni yazılımını koymuştu daha sonra aniden kaldırdı acaba bir sorun mu oldu.
10:37 de Karbon ustam Next 2000 HD Minix Internet Machina nın yeni yazılımını koymuştu daha sonra aniden kaldırdı acaba bir sorun mu oldu.
Evet, yazılımda bir soruna rastlandı, düzeltilip verilecek..
sanırım ekleme yapılacak ufak tefek eksik kalan kısımlar var akşama düşer merak etmeyin
Merhaba yeni üye oldum next mini macina 2000 hd aldım fakat üzülerek sadece sp/dif ses cıkısı oldugunu gördüm oysa ben elimdeki güzel hoparlör ile ses almak istemiştim sanırım olmayacak tesekkür ederim şimiden
Merhaba sanırım ne demek istediğimi tam anlatamadım d-smart kullanıyodum onların bize verdikleri hd uyumlu cihazın arkasında ses cıkısı icin 3 adet jack vardı kırmızı ,beyaz ve sarı sahip oldugum 3 jacklı kabloyu dsmart uydu vericisinin arkasındaki cıkıslara sokup kablonun diğer ucundaki 3 jacklı soketide sahip oldugum hoparlörlerin arkasındaki 3 lü girişe taktıgım zaman direk olarak uydu receivir den ses alıyordum yani tv nin sesi kapalı idi ama bu maalesef bu aldıgım uydu receiver de ses cıkısı sp/dif oldugu icin ses cıkşını tv den almak zorunda kaldım buda senkronize bozukluklarına yol acıyo tesekkür cünkü sp/dif uyumlu kablo,cevirici icin ayrıca ödeme yapmam gerekiyor saygı ve sevgilerimle
Merhaba cihazın üzerinde minicik bir av yazan cıkıs var fakat soketi oraya takınca inanılmaz gürültülü bir ses geldi o seste tv den almak istediğm ses degildi cihazın icinden gelen bir ses ti bence orası video girisi ve cıkısı icin. sonucta büyük ümitlerle aldım hayal kırıklıgına uğradım renk ayarları cok kötü görüntü senkronize olamıyo ses geriden geliyo menü gecişleri cok yavas kanal degiştirme cok yavas