Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
hocam bu cihazdaki problemim soyle..11393 v 2700...122284 27500... 12322 27500 bu frekanlardan sinyal alamıyorum.baska bir hd cihaz taktıgımda kanallarda sinyal var yayınlar calısıyor.ne yapabilirim.mesela 11393 frekansta once acmıyor bir muddet sonra gostermeye baslıyor ama digerlerinden sınyal alamıyorum kanalları getirtemiyorum.otomatik tarattım.
Sayin karbon hocam sabah 09.12.2016 yazılım vardı şimdi yok yüklü ye çektim ama sitede yazılım bulamadım
anında cevap icin cok teşekkür birde hangi wifi adaptörü kulnmalıyım kaplo cekmek istemiyorumAbim machina kullanıcısıydım (diğer odada kullanıyorum) 2 haftadırda internet machina kullanıyorum iki cihaz benzer özelliklerde farklı kulvarlarda tabir yerinde ise amiral gemileri .
ıptv ve uydu performansı nerdeyse belirsiz(klasik Türk internet problemi olmasa) cihaz uydudamı yoksa ıptvdemi inanın farkedilmiyor. cccam protokollerinde sorun yok cihaz özel server sunucudan kaynaklı ara ara kesintiler olsada yeterli özel serverlar uyumlu internet uygulamaları süper Son olarakda machinadan memnunsanız internet machinadan daha memnun olacaksınız gelişmeye açık bir cihaz .Şimdiden hayırlı olsun diyorum.
anında cevap icin cok teşekkür birde hangi wifi adaptörü kulnmalıyım kaplo cekmek istemiyorum
anında cevap icin cok teşekkür birde hangi wifi adaptörü kulnmalıyım kaplo cekmek istemiyorum
Biride cevap verse,freeshare bugun polsatlari acmiyor.Sizlerde durum nedir
Şu an POLSAT ların bazıları var bazıları yok ayrıca bazı paketlerdede aynı sıkıntı var.!
Duzelecekmi bilginiz varmi aksam ibf dunya sampiyonasi var,bendeki polsat kanallarinin hicbiri acik degil.
Girdiklerim calismadi kadir bey,calisan cccam verebilirmisiniz acaba
Yav arkadas su freeshare zaten bir ara hic calismadi,simdide tam ihtiyacimiz varken yine patladi.Tamam anliyoruz free bir hizmetde o zaman 1 yillik tarih neden koyuyorsunuz zaten free ,stabil bir hizmet veremiyor ki
Piyasada mükemmel kalitede FreeServer'ler var. Yani genelde insanlarımız hazıra alıştığı için araştırma işine girişmiyor. Cihazda FreeServer çalışmıyorsa ki benim cihazımda FS kısmı hep kapalıdır, kaliteli firmaların günlük paylaştıkları serverleri cihazınıza girerek gayet güzel izlenebiliyor birçok kanal. FreeServer kısmına çok takılmayın bence.