ustam şimdi başka bi arkadaşın yayınlarını aldım onlarda da yapıyomu diye.ama yapmadı benim yayınlarda yapıyo.birde haydar ustam iptv için 2000 süper demişiniz aslında ben machina 3d çift tunerle ikisi arasında kaldım.sizin öneriniz önemli sizce hangisi
Şimdi her iki cihazında kulvarları farklıdır burada belirleyici olacak olan sizin tam olarak ne istediğinizdir.Çift tunerli olandada IP tv aynı performanstadır ama servis sağlayıcınızda sıkıntı varsa dünyanın en kral cihazını alsanız bile sorun yaşarsınız.Öncelikle IP tv de hiç kimse kusura bakmasın kimse kimseyi kandırmasın önce TÜRKİYE nin gerçeklerini hiç bir zaman unutmayacak.( Şimdi bu konuda beni detaya sokmayın sanırım ne demek istediğim anlaşılmıştır.) İnternet hızları milimum 16 MB olmadığı sürece vede o yazmış olduğum nedenler sıkıntı olmadığı sürece ıp tv yerine oturur.Yoksa sıkıntı her zaman çok büyüktür... Siz bence alacağınız cihazdan ne bekliyorsunuz önce bunu bir belirleyin sonrasında her şey sizin için hayırlısı olsun arkadaşım...