- 22 Eki 2011
- 22
- 12
- 3
haydar bey bende özel ayrı server yok bu 1 sadece kendine has free server i var bu 2 her yazılımdan sonra 4 bölüm den fabrika ayarlarına dönüyorum 3 tekrar taratıp kanalları diziyorum yedeğe alıyorum bende 13 derece ve TÜRKSAT var toplamda kanal sayısı 500 çalışmayan frekansları tp den siliyorum ayriyeten özel olarak ip tv bölümüne yükleme bugüne kadar hiç yapmadım ve kullanmıyorum sadece 13 derecedeki belgesel kanallarını seyrediyorum 4 burada elektirikler haftada en az 4 defa kesiliyor her defa kesildiğinde yazılım mı atmamız gerek bu elektirik ten fişi çekmeyiniz demenize karşı söylüyorum size özelden de mesaj attım bu konuyla alakalı hatırlarsanız bana buzdolabını emsal gösterdiniz fakat buzdolabı unutmayın ki sürekli çalışan bir beyaz eşya dır ayriyeten stamina modu yoktur artı bugüne kadar bu fiş olayı yokturdu şimdimi oldu ben yenile bir next kullanıcısı değilim bunuda size söyliyeyim ilk piyasaya sürüldüğünden bu yana next kullanıcısıyım bukadar yazılım yükledim ilk kez sizin elektirik takıntınızla kaldım doğrusu bu kadar kişinin mebalini nasıl taşırsınız bilemem fakat siz tehlikeli bir şekilde fişleri çekmeyin diyorsunuz malum elektirik akımı var iken LNB ye bile elektirik akımı gidiyor bunu sizde bilirsiniz size izah etmiştim yengem lerin evi bu yüzden yandı ve hiç birşeyi kurtaramadık bütün eşyalar yandı lütfen sağ duyulu olunuz bu yazılım düzelemeyecek diye bir şey yok sizden isterdim ki önümüzdeki günlerde yeni yazılımla inşallah düzelir demeniz fakat bunuda söyliyemiyorsunuz sonuçta test yazılım sayın KARBON Hoca nın da bu konuya acaba niçin iştirak etmiyor sadece siz diretiyorsunuz merak ediyorum.BEN BURADAN TÜM YAZILIMDA EMEĞİ GEÇEN HOCALARIMA SESLENİYORUM DOĞRUMU SÖYLÜYORUM YOKSA YALNIŞ MI LÜTFEN BUNU BİR MESAJLA DİLE GETİRİP YAYINLASINLAR
Son düzenleme: