Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Yeni yazılımı atıp fabrika ayarlarına döndüm.İptv de seyrederken kısa süreli açılıp kapanmalar oluyor.Aynı sorunu yaşayan varmı?
Indirme niye bu kadar uzun sürüyor.
Stalker uygulamasını ile ilgi bilgisi olan arkadaş uygulama ne ise yarar nasıl kullanılır anlatsın.herkez bilgilesin
Yazılım için emeği geçenlere sonsuz teşekkürler,usb vasıtasıyle yüklemiş olduğumuz iptv bu portaldan çıktığımız zaman hepsi siliniyor,bunun bir çözümü vardır saygılarımla
Merhabalar arkadaşlar benim sorunum yeni yazılımı yükledikten sonra ATV , star , kanal d , Show gibi kanallardan sinyal alamıyorum. Benim sinyal alamadığım yere başka bir uydu bağlıyorum herşey normal . Benim uyduyu başka bir yere bağlıyorum hiçbir sıkıntı yok nedeni ne olabilir başka bu sorunu yaşayan var mı acaba
Başka bir sorum yeni yazılımı yüklediğim halde uydu açılışında yeni versiyon değilde eski yazılım (5.57) yazarak açılıyor sizlerde de aynı mı
Evet verilecek, ama testleri tamamlanması gerekiyor. Onay çıkarsa yarın yada pazartesi veririm. Ama onlarda FreeShare uzatma olmayacak, onlar tamamen ana işlemci firması ile alakalı bir konu seri ID numaralarına göre server tanımlaması yapıldığı için yazılımla toptan bir uzatma olmayacak. Diğer eski serilerin yıllardan beri verilen FreeShare desteği de yakın bir zamanda sonlandırılacak..
Teknik konularda acemi oldugum icin yanlis bir sey yapmak istemiyorum. Sanirim Next 2000 HD serisi icin yeni bir güncelleme cikmadi. Onaylanirsa Pazartesi veririm yazmissiniz. Bu güncelleme ciktiginda cihazimda Internet üzerinden gerceklestirebilirmiyim yoksa sadece usb üzerinden mi güncelleme oluyor? Az önce cihaz ayarlarindan, Internet üzerinden denedim "Gerek yok, güncel" yazdi. Birde yeni güncellemeyi yaptiktan sonra fabrika ayarina dönüp usb ye yedeklememi tavsiye edermisiniz? Tesekkürler