Sevgili Haydar Üstadim, öncelikle yardimci oldugun icin tesekkürler. Dün yayinlanan güncellmenin yanlis okumadiysam test yazilim oldugunu biliyorum. Ben daha cok test degil de ana yazilimi tercih ediyorum. Sanirim o da ileri ki günlerde verilir. Dedigim gibi usb üzerinden cok Internet üzerinden güncellemeyi tercih ediyorum, acikcasi acemiligimden dolayi da kolayima geliyor. Ana yazilim ciktiginda tahminim Internet üzerinden de mümkün olacaktir. Yükledikten sonra tavsiyenize uyup fabrika ayarlarindan 1 nolu secenekle reset atacagim. Tekrar bilgilendirme ve tavsiyenizden dolayi tesekkür ederim. Selamlar
Yazılımı yükleyip yüklememek sizin bileceğiniz bir iş ben orasına karışamam,ama yazılım bilgisinde bu yazılımı yüklemeyenlerin ay başından itibaren ana yazılım gelene kadar maalesef internet uygulamalarını KULLANAMAYACAKLAR.!!! Birde mümkünse 2000 HD bölümüne yazmanız burası farklı bir bölüm birbirine karışmasın...
üstadım cevap için teşekkürler
Yazılımı yükleyememişsem cihazda ayarlara girdiğimde yeni yazılımın yüklendiği görünüyor sadece cihaz açılışında eski yazılım numarası gösteriyor bu yine de yeni yazılımın yüklenmediği anlamına mı geliyor
Anten girişini tuner 1 lnb in girişine takıyorum
Anlıyorum madem cihaz bilgisinde 5608 görünüyor o halde sıkıntı yok boş verin cihaz açılırken eski versiyon nosu yazmasına izlemeye devam edin.Ayrıca anten kablosunu takmanız gereken yere takmışınız o halde cihazın tuner yapılandırmasında bir hata yapıyor olmalısınız.Mesaj sayınızı herhangi bir konulara teşekkür ederek 15 e çıkardıktan sonra uydu seçimleri menüsünden anten ayarlarının resimlerini çekip foruma koyun bir bakalım duruma...