Sevgili @emin ben yazacağımı yazdım eğer bu yazılımda hata olsa idi o kadar indirmeden sonra münferit olmayıp herkesde olurdu.! Arada sırada elektrikler elbette gider ama sonra gelir,bu durum her gece elektriği cihazdan saatlerce kesmekten çok daha iyidir.Dediğim gibi bende hiç bir sıkıntı yok yazılımda gayet başarılı bir yazılım,ben bu cihazı piyasaya ilk çıktığında almıştım cihazı aldığımdan beri kesinlikle ELEKTRİK ENERJİSİNİ geceleri kesmiyorum.! ....... NOKTA.
NOT.Bende KABLOLU BAĞLANTI kullanıyorum.!
Bende aynı cihaz (çift tunerli gri tip) ve aynı sorunu yaşıyorum. Bu yazılımda kesinlikle bir sorun var. Yada konfigürasyonlardan biri ile ilgili bir sorun yaşıyor.
Yaşadığım sorunu kısaca sıralayacak olursak;
-İlk kurulduğunda bir sorun yok. hatta kurulduğu akşam bir sorun yaşanmıyor.
-Ancak ertesi gün cihaz açıldığında açılan kanal aynen göstermeye devam ederken kanl değiştridiğinizde kanal donuyor. mavi ekrarn geliyor bekliyorsunuz.
-2-3 dakika sonra diğer kanala geçiyor. Ancak, ondan sonra tamamen kilitleniyor. Menü düğmeside çalışmamaya başlıyor.
-Arkadan kapattığınızda yine ilk açılan kanal çalışıyor ama diğer kanallara geçiş yaptığında donuyor.
-Yazılım atıldığında fabrika ayarlarına döndürde 1. basamağı yapmama rağmen sorun devam ediyor.
-Cihazımda belki sorun yapan d-smart modül kullanıyorum. Ama onuda çıkardığımdada bu sorun devam ediyor.
-Eski yeni yazılımı 3-4 kez farklı zamanlarda denememe rağmen hep aynı sorun yaşandı.
-Belki verilen sitede verilen dosyada sorun vardır diye düşündüm. ancak her seferinde tekrar indirerek kullanmama rağmen hiç sonuç değişmedi. Hala sorun yaşıyorum. Ancak 5601 nolu versiyon yazılı tekrar yüklediğimde bu sorun kesinlikle yaşanmıyor.
-Tek denemediğim çözüm network kablosunu akşam çıkartmamakk oldu. Belki sorun ondan yaşanmış olabilir. Ama bu nu da denemek saçma diye düşünüyorum. Daha önceki yazılımlarda bu sorun yokken neden bunda sorun olsun.
-Bu yeni yazılımı kurduğumda (tabi kilitlenmeden ilk gün çalıştığında :tranquillity: ) eski yazılıma göre farklı görülen sinyal ve kalite de sanki eskisine göre kanallarda %5-10 artış görülüyor.
Sonuç olarak; yeni yazılımda sorun yaşadığımdan mecburen 5601 no'lu eski yazılımı kullanmaya devam etmek zorunda kaldım.
Saygılar..