Yazılım güncellemesi ni çıkar çıkmaz yaptım. Zaten uyarı geliyorBu İnnova 4 k xtream de yok Stalker uygulama da var oda açmıyor zaten mavi tuş la onu bir deneyelim gündüz bakalım gene yazarım ben
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Yazılım güncellemesi ni çıkar çıkmaz yaptım. Zaten uyarı geliyorBu İnnova 4 k xtream de yok Stalker uygulama da var oda açmıyor zaten mavi tuş la onu bir deneyelim gündüz bakalım gene yazarım ben
Dost insan ben genede Yazılımıda kontrol edeceğim.Yazılım güncellemesi ni çıkar çıkmaz yaptım. Zaten uyarı geliyor
Next innova 4k da xtream ve m3uda ayarlara giriş için mavi tuş altta görünür, üstüne ok le basınca son kullanılan hesabı açar, gireceğim hesabı kendin seçmek istiyorsan yada hesap ekleyecek sen mavi tuş ile girmeye alışmak gerekBu İnnova 4 k xtream de yok Stalker uygulama da var oda açmıyor zaten mavi tuş la onu bir deneyelim gündüz bakalım gene yazarım ben
siz ayarlardan tek server Olarak kayıt etmişsin server eklemek için giriş yapınca VARSAYILAN karşısını KAPALI yapın . daha önce 4 server eklerken orayı açık yapmışsınız.Yazılım güncellemesi ni çıkar çıkmaz yaptım. Zaten uyarı geliyor (Birde şu var. Xtream uygulama ya daha önceleri 4 çalma listesi yüklemiş dim. Şimdi ise 1 taneden başka yok.)
Sevgili Dostsiz ayarlardan tek server Olarak kayıt etmişsin server eklemek için giriş yapınca VARSAYILAN karşısını KAPALI yapın . daha önce 4 server eklerken orayı açık yapmışsınız.
(Not : yazılım ila ilgili yazımda cihazımızın ilk yazılımında eski arayüz var o yüzden yazılımı güncelleyin yazmıştım )
Değerli DostErmiş arkadaşım cihazın güncel degil,
önce menü >ayarlar>yazılım güncelle güncel versiyon 1.06.52 yüklendiginde menü xtream üzerine gel MAVİ TUŞ bas server eklemek için add bas . kolay gelsin.(mavi tuşla panele girince sag alttaki QR kodu ceptelefonuna okutursan direk tarayıcıda açılır web arayüz).
Bu İnnova 4 k xtream de yok Stalker uygulama da var oda açmıyor zaten mavi tuş la onu bir deneyelim gündüz bakalım gene yazarım ben
Bu arada fotoğraf nerden yükluyoruz DostErmiş arkadaşım cihazın güncel degil,
önce menü >ayarlar>yazılım güncelle güncel versiyon 1.06.52 yüklendiginde menü xtream üzerine gel MAVİ TUŞ bas server eklemek için add bas . kolay gelsin.(mavi tuşla panele girince sag alttaki QR kodu ceptelefonuna okutursan direk tarayıcıda açılır web arayüz).
Çok teşekkür ederim@Ermiş arkadaşım (yaşıtım)
-
-Sizde görünen
olması gereken
şimdi resimlere bak hangisi?cihazında sorun yok rahat ol.
3 resim yoksa çaresi var
1-beni arayıp uzuuun uzunnn cihazına uzaktan pc ile ulaşıp düzeltmek müsayit zamanında (zor geceleri siteye giriyorsun 2 civarı)
2- Kolayı menü > ayarlar>fabrika ayarlarına dön>0000 (çok kibardır tekrar sorar) Evet. işlem bitince ilk iş cihazı güncelle kanal listeni yap xtream serverlarını gir (bu arada çayınıda ihmal etme) her şey tamamsa usb bellegi cihaza tak menü ayarlar>yedekle kurtarma yı okeyle usb göster 1. seçenegi seç açılan sayfada alttaki kırmızı tuş sonra yeşil tuşa bas cihazda yaptıkların işlerin tümünü yedekler.
hadi bi çay daha iç Kolay gelsin .
ha aman bidaha server girerken VARSAYILAN kısmına dokunma (kapalı da dursun)
Kedi ıygulamadına girdim kumanda da kırmızı geri tuşu çalışmıyor iki defa menü tuşu ile çıktımKodi uygulaması çok verimli değil. Artık birçok cihaz kodiye destek vermiyor
next pazar isimli sayfa vardı oradan ücretli temin ediliyordu eskiden de şimdi nasıldır bilmiyorum özel ıptv server kullanıyorumİnnova 4 k da hediye verilen IPtv nin siz free TV mi diyorsunuz bilmiyorum süresi dolunca nasıl yenilenebilir. İp ler gibi ücretlimi yoksa bir kerelik mi bilgisi olan lütfen
Bende özel ıptv server kullanıyorum dost (film dizi maç vb bir çok avantajı var)da, bazen onlar su kaçırıyor normal kanallarda da donma kesme oluyor ama Next in ki stabil dizinin ortasında donarsa veya farklı bir şey olduğunda hemen kaçıveriyorum oraya.Bir nevi yedek, demek ücretli. Cevap için sağol.next pazar isimli sayfa vardı oradan ücretli temin ediliyordu eskiden de şimdi nasıldır bilmiyorum özel ıptv server kullanıyorum
Öncelikle menü/Kurulum a girip kumandadan 6363 tuşlayınca cam ayarlar menüsü gelir, Thcam da kullanacaksanız paylasım ayarlarından kumanda ile veya telefon yada PC ile tarayıcıya cihaza ait ip satırını yazıp interface sayfasından server ekleyebilirsiniz, eger oscam kullanacaksanız tarayıcıdan ip:8888 sayfasında oscam arayüzünü kullanarak serverlerinizş ekleyebilşrsinizdeğerli arkadaşlar bu cihaza kendi cccam dosyamızı yükleyebiliyormuyuz ve hangi bölümden yardımcı olurmusunuz teşekkürler
Kesinliklearkadaşlar wifi bağlantısı yapabiliyormuyuz innova 4k cihaza