Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Next İnnova 4K yazılımsal hatalar-İstekler.

Musa24

0
Özel Üye
4 Eki 2016
312
296
63
Adana
Bu İnnova 4 k xtream de yok Stalker uygulama da var oda açmıyor zaten mavi tuş la onu bir deneyelim gündüz bakalım gene yazarım ben
Next innova 4k da xtream ve m3uda ayarlara giriş için mavi tuş altta görünür, üstüne ok le basınca son kullanılan hesabı açar, gireceğim hesabı kendin seçmek istiyorsan yada hesap ekleyecek sen mavi tuş ile girmeye alışmak gerek

DOST_6080

0
Üye
4 Şub 2015
4,960
15,673
113
60
TüRKİYE CUMHURİYETİ
Yazılım güncellemesi ni çıkar çıkmaz yaptım. Zaten uyarı geliyor (Birde şu var. Xtream uygulama ya daha önceleri 4 çalma listesi yüklemiş dim. Şimdi ise 1 taneden başka yok.)
siz ayarlardan tek server Olarak kayıt etmişsin server eklemek için giriş yapınca VARSAYILAN karşısını KAPALI yapın . daha önce 4 server eklerken orayı açık yapmışsınız.
(Not : yazılım ila ilgili yazımda cihazımızın ilk yazılımında eski arayüz var o yüzden yazılımı güncelleyin yazmıştım )

Son düzenleme:

Ermiş

New member
Üye
24 Kas 2024
15
4
3
60
siz ayarlardan tek server Olarak kayıt etmişsin server eklemek için giriş yapınca VARSAYILAN karşısını KAPALI yapın . daha önce 4 server eklerken orayı açık yapmışsınız.
(Not : yazılım ila ilgili yazımda cihazımızın ilk yazılımında eski arayüz var o yüzden yazılımı güncelleyin yazmıştım )
Sevgili Dost
Ne denediysem olmadı
Yazdıklarını özenle okuyor uyguluyorum eksiğim yanlışım nerede yarın sana foto atacağım.
Ermiş arkadaşım cihazın güncel degil,
önce menü >ayarlar>yazılım güncelle güncel versiyon 1.06.52 yüklendiginde menü xtream üzerine gel MAVİ TUŞ bas server eklemek için add bas . kolay gelsin.(mavi tuşla panele girince sag alttaki QR kodu ceptelefonuna okutursan direk tarayıcıda açılır web arayüz).

h2m5xej.jpg
Değerli Dost
Yazılım günceldi yine güncelledim. Fakat yukarıda attığın foto benim cihazda çıkmıyor. Stalker da var. Bende sana gündüz foto atacağım ilgınç bir durum acaba cihaz bozukmu.

Ermiş

New member
Üye
24 Kas 2024
15
4
3
60
Bu İnnova 4 k xtream de yok Stalker uygulama da var oda açmıyor zaten mavi tuş la onu bir deneyelim gündüz bakalım gene yazarım ben

Ermiş arkadaşım cihazın güncel degil,
önce menü >ayarlar>yazılım güncelle güncel versiyon 1.06.52 yüklendiginde menü xtream üzerine gel MAVİ TUŞ bas server eklemek için add bas . kolay gelsin.(mavi tuşla panele girince sag alttaki QR kodu ceptelefonuna okutursan direk tarayıcıda açılır web arayüz).

h2m5xej.jpg
Bu arada fotoğraf nerden yükluyoruz Dost

DOST_6080

0
Üye
4 Şub 2015
4,960
15,673
113
60
TüRKİYE CUMHURİYETİ

@Ermiş arkadaşım (yaşıtım)​

-
58ungwd.jpg

-Sizde görünen
rvg6etc.jpg

olması gereken

4ngavye.jpg

şimdi resimlere bak hangisi?cihazında sorun yok rahat ol.

3 resim yoksa çaresi var
1-beni arayıp uzuuun uzunnn cihazına uzaktan pc ile ulaşıp düzeltmek müsayit zamanında (zor geceleri siteye giriyorsun 2 civarı)
2- Kolayı menü > ayarlar>fabrika ayarlarına dön>0000 (çok kibardır tekrar sorar) Evet. işlem bitince ilk iş cihazı güncelle kanal listeni yap xtream serverlarını gir (bu arada çayınıda ihmal etme) her şey tamamsa usb bellegi cihaza tak menü ayarlar>yedekle kurtarma yı okeyle usb göster 1. seçenegi seç açılan sayfada alttaki kırmızı tuş sonra yeşil tuşa bas cihazda yaptıkların işlerin tümünü yedekler.

hadi bi çay daha iç Kolay gelsin .
ha aman bidaha server girerken VARSAYILAN kısmına dokunma (kapalı da dursun)

Son düzenleme:

Ermiş

New member
Üye
24 Kas 2024
15
4
3
60

@Ermiş arkadaşım (yaşıtım)​

-
58ungwd.jpg

-Sizde görünen
rvg6etc.jpg

olması gereken

4ngavye.jpg

şimdi resimlere bak hangisi?cihazında sorun yok rahat ol.

3 resim yoksa çaresi var
1-beni arayıp uzuuun uzunnn cihazına uzaktan pc ile ulaşıp düzeltmek müsayit zamanında (zor geceleri siteye giriyorsun 2 civarı)
2- Kolayı menü > ayarlar>fabrika ayarlarına dön>0000 (çok kibardır tekrar sorar) Evet. işlem bitince ilk iş cihazı güncelle kanal listeni yap xtream serverlarını gir (bu arada çayınıda ihmal etme) her şey tamamsa usb bellegi cihaza tak menü ayarlar>yedekle kurtarma yı okeyle usb göster 1. seçenegi seç açılan sayfada alttaki kırmızı tuş sonra yeşil tuşa bas cihazda yaptıkların işlerin tümünü yedekler.

hadi bi çay daha iç Kolay gelsin .
ha aman bidaha server girerken VARSAYILAN kısmına dokunma (kapalı da dursun)
Çok teşekkür ederim
Son cevabını okumadan mavi tuş yolu ile olayı çozmüştum. Çok sağol.
Kodi uygulama konusunda bilginiz varmı? Aktivasyon mu yok acaba yoksa benim bilmediğim mi var ?

durakb

0
Özel Üye
16 Şub 2012
323
218
43
Kodi uygulaması çok verimli değil. Artık birçok cihaz kodiye destek vermiyor

Ermiş

New member
Üye
24 Kas 2024
15
4
3
60
Neden ki ?
Ben renklerini beğendim çok fonksiyonlu oluşu da cazip
Ayrıca canlı yayını ileri geri oynatma vb özellikler cezbedici ama heralde stabil değil ler cevabınıza göre. Kullanılamayan özellikler,gidip gelen veya başka olumsuz olaylar taşıyor ise tercih edilmez. Eyvallah

a_tr

New member
Üye
10 Ağu 2023
3
0
1
NeXT inova webtv içerinde tod girdim görüntü kalitesi çok düşük
Tod ve diğer uygulamlarda kumanda daki kırmızı geri tuşu çalışmıyor
İki defa menü tuşuna basarak uygulamafan çıkabiliyorum.

Ermiş

New member
Üye
24 Kas 2024
15
4
3
60
İnnova 4 k da hediye verilen IPtv nin siz free TV mi diyorsunuz bilmiyorum süresi dolunca nasıl yenilenebilir. İp ler gibi ücretlimi yoksa bir kerelik mi bilgisi olan lütfen

Ermiş

New member
Üye
24 Kas 2024
15
4
3
60
next pazar isimli sayfa vardı oradan ücretli temin ediliyordu eskiden de şimdi nasıldır bilmiyorum özel ıptv server kullanıyorum
Bende özel ıptv server kullanıyorum dost (film dizi maç vb bir çok avantajı var)da, bazen onlar su kaçırıyor normal kanallarda da donma kesme oluyor ama Next in ki stabil dizinin ortasında donarsa veya farklı bir şey olduğunda hemen kaçıveriyorum oraya.Bir nevi yedek, demek ücretli. Cevap için sağol.
Kodi için ne dersin, hiç kurcalamaya gerek yok faydasızmı ne dersin

muye16

0
Üye
14 Ağu 2013
8
1
3
değerli arkadaşlar bu cihaza kendi cccam dosyamızı yükleyebiliyormuyuz ve hangi bölümden yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Musa24

0
Özel Üye
4 Eki 2016
312
296
63
Adana
değerli arkadaşlar bu cihaza kendi cccam dosyamızı yükleyebiliyormuyuz ve hangi bölümden yardımcı olurmusunuz teşekkürler
Öncelikle menü/Kurulum a girip kumandadan 6363 tuşlayınca cam ayarlar menüsü gelir, Thcam da kullanacaksanız paylasım ayarlarından kumanda ile veya telefon yada PC ile tarayıcıya cihaza ait ip satırını yazıp interface sayfasından server ekleyebilirsiniz, eger oscam kullanacaksanız tarayıcıdan ip:8888 sayfasında oscam arayüzünü kullanarak serverlerinizş ekleyebilşrsiniz