Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Next İnnova 4K yazılımsal hatalar-İstekler.

DOST_6080

0
Üye
4 Şub 2015
4,960
15,673
113
60
TüRKİYE CUMHURİYETİ
innova ve octagon sx88 cihazlarım var
her iki cihazda izlediğim bir konuyu paylaşayım: ıptv+stalker sayısı 60 üzerine cıktığında web interfaceye girmiyor ve cihaz kararsız kalıyor.
Sevgili @Sansar Selim abim durumu yazılımcı arkadaşlara iletirseniz sevinirim.

Ahmet37

New member
Üye
13 Nis 2019
14
5
3
innova ve octagon sx88 cihazlarım var
her iki cihazda izlediğim bir konuyu paylaşayım: ıptv+stalker sayısı 60 üzerine cıktığında web interfaceye girmiyor ve cihaz kararsız kalıyor.
Sevgili @Sansar Selim abim durumu yazılımcı arkadaşlara iletirseniz sevinirim.
DOST_6080 ustam sx88 4k için define os enigma2 yazılımı verildi Linuxsat forumunda bilgin olsun

bkuflu

New member
Üye
31 May 2024
1
1
3
Merhaba, 1.06.49 sürümü kullanıyorum. Aşağıdaki sorunları yaşıyorum.

1) Herhangi bir uydu kanalındaki programı kaydetmek için kumandadan EPG tuşuna basıp sağda açılan program listesinden istenen programın üstüne gelip, kaydetmek istediğim programı kırmızı kayıt tuşu ile işaretliyorum. Ancak kayıt başladığında seçilen kanal değil başka bir kanal kaydediliyor. Örneğin Show TV'deki bir programın kaydedilmesini istediysem Habertürk'teki başka bir program kaydediliyor.

2) Herhangi bir uydu kanalını kaydederken diğer uydu kanalları kayboluyor. Örneğin TRT1'i izlerken kayıt tuşuna basıp kayıt başlatınca, kayıt süresince sadece TRT kanalları izlenebiliyor. Diğer bütün kanallar menüde silikleşip izlenemez oluyor. Kayıtı durdurunca geri geliyorlar. Kayıt yaparken başka kanalları izlemek mümkün olmuyor mu?

3) Next Web TV'de Movies Online 3 klasöründeki 01 kaynaklı filmler açılmıyor. "Veri alınıyor" dedikten bir süre sonra "Veri bulunamadı" uyarısı çıkıyor. Turkey, Turkey2, HDFilmcehennemi klasörlerindeki Atom ve Moly kaynaklı filmler çalışıyor.

4) Next Web TV Turkey klasöründeki filmler kumadanın sol ve sağ ok tuşları ile ileri-geri sarılmıyor.

Teşekkürler.

DOST_6080

0
Üye
4 Şub 2015
4,960
15,673
113
60
TüRKİYE CUMHURİYETİ
Next innova Açılış logosu
logo ölçüsü 1920x1080 +- 600Kb
Menü>Ayarlar>OSD Ayarları>6363>Boot Logo>okey
https://i.hizliresim.com/gs9wxgc.jpg

gs9wxgc.jpg

Ziya Soydan

New member
Üye
5 Tem 2024
3
0
1
herkese merhaba elimde next ınnova 4k uydu alıcısı var oscam de hıcbır servere baglanmıyor sorun nedır

fx777

New member
Üye
19 Eki 2024
7
1
3
Osd ayarları, picon kanal resmi, stb picon klasörü seçince, Listede piconlar görünmüyor.

Diğer ayarlar, Sinyal ölçeği, detaylı ve Normal seçenekleri mevcut fakat her iki seçenektede bir değişiklik yok.

Youtube uygulaması maksimum 1080p çözünürlük görünüyor, 4K bir cihazda Youtube çözünürlükte 4K desteklemeli.

Cihaz elektriği kesildikten sonra Youtube uygulaması dil seçeneği sıfırlanıyor.

İnfo tuşuna iki kez basınca altta çıkan kanal barı kayboluyor, alt barda görünse daha hoş durur.

İnternet Epg hatalı bir çok kanalda Epg verisi göstermiyor.

İnternet Radyo uygulaması çalışmıyor.

Xtream ve Clap vod bölümünde M+ ve İnf+ tuşları ile ileri geri sarma yapılabilirken, web tv bölümünde bu tuşlar işlevsiz.

M+ Tuşuna web tv kısa yolu atanabilir.

En alt modelde bile Free ipv ve Free server varken, Bu modele eklenmemesi büyük eksiklik. 2071'de olduğu gibi 2yıl Next iptv ve 1 yıl Free server eklenebilirdi. Emsal diğer cihazda Free iptv mevcut mesela.

Kanal listesi, kırmızı tuş, isim ile arama penceresi, klavyedeki harfler küçük kalıyor ve klavye görseli gözü yoruyor.

Xtream uygulaması 4 adet hesap eklenebiliyor, bu sayı arttırılabilirse güzel olur.

ekleme yapayım...

IPTV uygulaması yetersiz, TS uzantılı link içeren m3u dosyalarını oynatamıyor...bir alt işlemci Hi3716 'lı hiremco turbo pro oynatabiliyor.

100000 iptv kanalı kapasitesi olduğunu söyleyip kanal araması,kanal sıralaması, kanal silmesi yapılamaması da çok büyük eksiklik...Next 'in bu cihaza doğru düzgün bir IPTV player adapte etmesi gerekiyor.. 1 GB ram 4 GB hafızalı hi3798 işlemcili bir ürün daha fazlasını hak ediyor....aynı teknik özelliklerdeki başka bir ürün OCTAGON SX88 V2 4K olarak satılıyor....

fx777

New member
Üye
19 Eki 2024
7
1
3
Bende satın aldım bu cihazdan ve çok memnunum. Acaba acestream bağlantılarını nasıl izleyebilirim bu cihazla kodi de olur başka şekilde de olur.
Teşekkür ederim.
güncel versiyonun IPTV uygulaması TS uzantılı linkleri oyanatamıyor ,100.000 iptv kanal hafızası var deniyor ama kanal arama-silme-sıralama yapılamıyor. ilk versiyonlardan birini buldum ondaki IPTV uygualamsında bu eksikler yok..:)

fx777

New member
Üye
19 Eki 2024
7
1
3
ekleme yapayım...

IPTV uygulaması yetersiz, TS uzantılı link içeren m3u dosyalarını oynatamıyor...bir alt işlemci Hi3716 'lı hiremco turbo pro oynatabiliyor.

100000 iptv kanalı kapasitesi olduğunu söyleyip kanal araması,kanal sıralaması, kanal silmesi yapılamaması da çok büyük eksiklik...Next 'in bu cihaza doğru düzgün bir IPTV player adapte etmesi gerekiyor.. 1 GB ram 4 GB hafızalı hi3798 işlemcili bir ürün daha fazlasını hak ediyor....aynı teknik özelliklerdeki başka bir ürün OCTAGON SX88 V2 4K olarak satılıyor....

Bu forumdan Next INNOVA 4K 'nın V1.06.07 versiyonu yazılımını indirdim ve usb ile yükledim. Ve bingo güncel versiyon yazılımın oynatamadığı TS uzantılı linkleri eski versiyon oynatatıyor..ayrıca kanal arama-silme-sıralama özellikleri de var. IPTV uygualmasında iken kanal numarası da cihaz üzerinde görülebiliyor artık. Tabi firmanın güncel versiyonda da bunu eskisi gibi çalışabilir kılması gerekiyor.

Bir de uzaktan kumandada ekran dönüşüm oranları ile ilgli bir tuş atansa yerinde olur. Çünkü kimi iptv yayınlarında farklılıklar var ve her seferinde ayarlara girip değiştirmek biraz usandırıcı oluyor.

k.ceem

0
Özel Üye
29 May 2012
370
117
43
İstanbul
Next İnnova da kanal araması yaptığım zaman tüm kanalların aynısından tekrar çıkıyor aynı kanalların listeye eklenmemesi varsa sadece yeni kanalların listeye eklenmesini nasıl yaparım.?

ast144

New member
Üye
20 Kas 2024
1
0
1
hiremco turbo 4k dan next innova ya geçiş maceramı anlatacağım benim cihazda en çok kullandığım USER IPTV kendi ip tv mi internetten araştırıp kendim oluşturmayı seviyorum FAV hazırda kullanılıyor hazır liste değil m3u8 ini kendin bulduğun liste yabancı retro için ayrı liste ***** için ayrı liste haber kanalları olsun süper liste oluşturdum yıllarca kullandım fakat son hiremco yazılımında USER IP TV yi yok ettikten sonra aslında her iki markada 2023 ün sonunda bu şekil yazılıma son vermişler
Hiremco cihazımın youtube unda 9:58 hatası çıktığından beri cihaz maviden tamamen elektiriğini kapatıp öndeki saat çalışıyor sadece 9:58 den başlayarak devam ediyor adaptör sök çıkar yapılınca düzeliyor 10 dk sonra aynı hata ve youtubedan hiç bir tuşla çıkmama durumu olduğunda artık cihazı değiştirma zamanım gelmişti NEXT INNOVA aldım fakat ne göreyim ip tv in memory kısmı iptal edilmiş hiremcodaki USER IPTV olan yer olmayınca hazır listelere mahkum kalıyorsunuz bedava internet linkleri varken, bu işi hobi olarak yapan bizleri üzmüştür taaa NEXT 8000 zamanından beri gönül bağıyla bağlandığım markanın bu şekil yazılımsal açmaza düşmesi trajik
Ama azmettim https://www.nextteknik.net/next-innova-4k adresinden Next INNOVA - 4K - v1.06.07 - 2023.03.28 yazılımını buldum tüm internette bundan daha güncel örneğin 2023 kasım yazılımını bulamadım en son o yazılım İP TV İN MEMORY bu yazılımda var, yükledim ve sorunum şimdilik çözüldü burada aldığım back up ı güncelledikten sonra cihaza atınca o kısım çıkmıyor mecbur mart 2023 yazılımında kalacağız yayın kalitesi de önemli fakat yazılımsal olarak cihaz sizi tatmin etmiyorsa
o olmuş bu olmuş çokda önemi yok, bu cihazı alacaklar bu dediklerimide göz önünde bulundursun trt1 in kendi sitesinin m3u8 i ve ya star tv nin m3u8 i beni ilgilendirmiyor hazır iptv yayıncım var onla yoluma devam edeceğim o ne verirse o mantığında işin hobi tarafında değilseniz bu cihazı elbette alabilirsiniz fakat benim gibi 1998 den beri bir fiil bu uydu işinde uğraşan olarak tavsiye etmiyorum,bilginize.

Musa24

0
Özel Üye
4 Eki 2016
312
296
63
Adana
Otomatik m3u kısayou üzerinde mavi tuşa basarak ayarlara girip kendi m3u dosyanızı USB ile yükleyip kullanırsınız,

muye16

0
Üye
14 Ağu 2013
8
1
3
arkadaşlar merhaba innova 4k yeni aldım
iptv server var onu hangi bölüme gireceğiz bilgisi olan arakadaşlar

Ermiş

New member
Üye
24 Kas 2024
15
4
3
60
KODİ uygulaması na çalma listesi yükleyemiyorum. PVR Clent uygulaması bulunamıyor/kullanılamıyor diyor. Eklentiler in çoğu çalışmıyor. Hâsılı Canlı TV aktivasyonu yada güncelleme yok. Bu bendeki cihaza özel mi, sormak isterim. 2023 yılı cevaplarda Kodi çalışıyor denmiş. Yok be abicim çalışmıyor. Kodi içindeki Youtube bile aktif değil.
Kodi ye Oynatma listesi yükleyip izleye bilen varmı? Resim Müzik Belge Video vb denemedim.
Ben Kodi nin renklerine ve bazı özel liklerine takıldım.
Bilgi paylaşımı lütfen

Son düzenleme:

Ermiş

New member
Üye
24 Kas 2024
15
4
3
60
Birde şu var. Xtream uygulama ya daha önceleri 4 çalma listesi yüklemiş dim. Şimdi ise 1 taneden başka yok. Acaba benmi bulamıyorum.
Daha önce ki mesajlarda ara yüzü kapat denmiş öyle mi denesem. Destek lütfen

Son düzenleme:

Musa24

0
Özel Üye
4 Eki 2016
312
296
63
Adana
Birde şu var. Xtream uygulama ya daha önceleri 4 çalma listesi yüklemiş dim. Şimdi ise 1 taneden başka yok. Acaba benmi bulamıyorum.
Daha önce ki mesajlarda ara yüzü kapat denmiş öyle mi denesem. Destek lütfen
Xtream panele girince en üstte add portal yazan yere basıp istediğin kadar hesap girişi ekleyebilirsin, üstüne okle basınca direk hesaba giriyorsa mavi tuşla portala girer

Ermiş

New member
Üye
24 Kas 2024
15
4
3
60
Xtream panele girince en üstte add portal yazan yere basıp istediğin kadar hesap girişi ekleyebilirsin, üstüne okle basınca direk hesaba giriyorsa mavi tuşla portala girer
İnnova 4 k da add portal diye bir seçenek yok, NextNextStar İnnova 4 k hakkında bilgin varsa lütfen, ilgine teşekkürler

DOST_6080

0
Üye
4 Şub 2015
4,960
15,673
113
60
TüRKİYE CUMHURİYETİ
Ermiş arkadaşım cihazın güncel degil,
önce menü >ayarlar>yazılım güncelle güncel versiyon 1.06.52 yüklendiginde menü xtream üzerine gel MAVİ TUŞ bas server eklemek için add bas . kolay gelsin.(mavi tuşla panele girince sag alttaki QR kodu ceptelefonuna okutursan direk tarayıcıda açılır web arayüz).

h2m5xej.jpg

İnnova 4 k da add portal diye bir seçenek yok, NextNextStar İnnova 4 k hakkında bilgin varsa lütfen, ilgine teşekkürler

Son düzenleme: