hiremco turbo 4k dan next innova ya geçiş maceramı anlatacağım benim cihazda en çok kullandığım USER IPTV kendi ip tv mi internetten araştırıp kendim oluşturmayı seviyorum FAV hazırda kullanılıyor hazır liste değil m3u8 ini kendin bulduğun liste yabancı retro için ayrı liste ***** için ayrı liste haber kanalları olsun süper liste oluşturdum yıllarca kullandım fakat son hiremco yazılımında USER IP TV yi yok ettikten sonra aslında her iki markada 2023 ün sonunda bu şekil yazılıma son vermişler
Hiremco cihazımın youtube unda 9:58 hatası çıktığından beri cihaz maviden tamamen elektiriğini kapatıp öndeki saat çalışıyor sadece 9:58 den başlayarak devam ediyor adaptör sök çıkar yapılınca düzeliyor 10 dk sonra aynı hata ve youtubedan hiç bir tuşla çıkmama durumu olduğunda artık cihazı değiştirma zamanım gelmişti NEXT INNOVA aldım fakat ne göreyim ip tv in memory kısmı iptal edilmiş hiremcodaki USER IPTV olan yer olmayınca hazır listelere mahkum kalıyorsunuz bedava internet linkleri varken, bu işi hobi olarak yapan bizleri üzmüştür taaa NEXT 8000 zamanından beri gönül bağıyla bağlandığım markanın bu şekil yazılımsal açmaza düşmesi trajik
Ama azmettim
https://www.nextteknik.net/next-innova-4k adresinden Next INNOVA - 4K - v1.06.07 - 2023.03.28 yazılımını buldum tüm internette bundan daha güncel örneğin 2023 kasım yazılımını bulamadım en son o yazılım İP TV İN MEMORY bu yazılımda var, yükledim ve sorunum şimdilik çözüldü burada aldığım back up ı güncelledikten sonra cihaza atınca o kısım çıkmıyor mecbur mart 2023 yazılımında kalacağız yayın kalitesi de önemli fakat yazılımsal olarak cihaz sizi tatmin etmiyorsa
o olmuş bu olmuş çokda önemi yok, bu cihazı alacaklar bu dediklerimide göz önünde bulundursun trt1 in kendi sitesinin m3u8 i ve ya star tv nin m3u8 i beni ilgilendirmiyor hazır iptv yayıncım var onla yoluma devam edeceğim o ne verirse o mantığında işin hobi tarafında değilseniz bu cihazı elbette alabilirsiniz fakat benim gibi 1998 den beri bir fiil bu uydu işinde uğraşan olarak tavsiye etmiyorum,bilginize.