Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Next İnnova 4K yazılımsal hatalar-İstekler.

muye16

0
Üye
14 Ağu 2013
8
1
3
1. konu innova 4k cihaz için uydu TP eksikmi thor ve hotbird next2071 de taramada birçok kanal buluyordu ne yapmam lazım arkadaşlar
2.konu dahili wifi varmı innova da var ise nereden şifre giriyoruz yardımcı olurmusunuz
cihazı yeni aldım acemiyim

Musa24

0
Özel Üye
4 Eki 2016
312
296
63
Adana
1. konu innova 4k cihaz için uydu TP eksikmi thor ve hotbird next2071 de taramada birçok kanal buluyordu ne yapmam lazım arkadaşlar
2.konu dahili wifi varmı innova da var ise nereden şifre giriyoruz yardımcı olurmusunuz
cihazı yeni aldım acemiyim
Uydu taramasında hızlı tarama menüsünden tkgs taraöasıda yapabilirsin, istersen kör tarama modunda taratırsan eksik tpleri bulup ekler, hem kör taramada daha hızlı tarayacaktır.
Ağ ayarlarına girdiğinde wifi ayarlarına girersen ağını görecektir , ok seçip şifreni yazar bağlanırsın

Cüneyt1234

New member
Üye
29 Şub 2024
3
0
1
Uydu taramasında hızlı tarama menüsünden tkgs taraöasıda yapabilirsin, istersen kör tarama modunda taratırsan eksik tpleri bulup ekler, hem kör taramada daha hızlı tarayacaktır.
Ağ ayarlarına girdiğinde wifi ayarlarına girersen ağını görecektir , ok seçip şifreni yazar bağlanırsın
Usta bunda ıks Yok mu

Musa24

0
Özel Üye
4 Eki 2016
312
296
63
Adana
Usta bunda ıks Yok mu
İks menüde var ama çalıştığını görmedim, yurtdışı için verildi diye bir açıklama var , onunda pek inandırıcılığı olduğunu düşünmüyorum,
Oscam da oto server çekme özelliğ var ama ne kadar stabil emin bilmiyorum, cihazı kastığıno düşündüğüm için pek kullanmadım,
Cam ayarlarından oscam seçince , free servetrler çalışabilir,

Cüneyt1234

New member
Üye
29 Şub 2024
3
0
1
İks menüde var ama çalıştığını görmedim, yurtdışı için verildi diye bir açıklama var , onunda pek inandırıcılığı olduğunu düşünmüyorum,
Oscam da oto server çekme özelliğ var ama ne kadar stabil emin bilmiyorum, cihazı kastığıno düşündüğüm için pek kullanmadım,
Cam ayarlarından oscam seçince , free servetrler çalışabilir,
Usta ben almayı düşünüyorum bende NeXT 2071 var ıks çok iyi görüntüsüde güzel bende 4k tv var görüntüsü nasıl.tavsiye ediyormusun.

Musa24

0
Özel Üye
4 Eki 2016
312
296
63
Adana
Usta ben almayı düşünüyorum bende NeXT 2071 var ıks çok iyi görüntüsüde güzel bende 4k tv var görüntüsü nasıl.tavsiye ediyormusun.
Abim next 2071 i kullanmadığım için karşılaştırmalı bir cevap veremem, çünkü next machina next 2000 machina görüntüleri emsal modellerden daha kaliteliydi, linux tabanlı diger 4k modellerle arasında görüntü kalitesi arasında pek bir fark yok, aradaki farkı görmek için büyük ekran tvlerde karşılaştırma yapmak lazım, arada fak varsa dahi çok büyük uçurum olduğunu düşünmüyorum, fiyat olarak daha cazip bir cihaz yok maalesef, ben elimde olmasına ragmen yedek kalsın diye 2 gün önce yeni bir tane daha satın aldım, ben beğeniyorum, ancak birine öneride bulunmak birazda sorumluluk altına girmek olur,
4k özellikli , define linux yazıoımla kullanacagım modeller içinde en uygun fiyat performans ürün bu, 1700 TL' ye alınabilecek en mükemmel cihaz

a_tr

New member
Üye
10 Ağu 2023
3
0
1
Web portalda tod uygulaması canlı tv bölümünde beinspor kanalları açılmıyor, belgesel ve sinama kanalları açılıyor. ful aboneliğim var

ismailskystar

0
Üye
24 Kas 2013
8
1
3
Next inovam çok donma yaptıgı için 1.06.52 yazılımından online olarak1.06.49 yazılımına döneyim dedim
.Üzerinde1.06.52 yazılımı vardı.Yazılımı sayfasından 49 olarak gayet güzel attım ama açılmadı.Hdmi yada anten kablosuna veya cihazın hiç bir noktasına dokunmadım ama açılmıyor.Cikaz boot yaptı,yeşil ışık yandı ama açılmadı.Cihazıeski yazılıma dönmem mi bu hale getirdi.Ne yapmalıyım.Hic bir şeye dokunmadım...Şu anda next 2000 wifi ile izleme yapıyorum...