arkadaşlar cihazda kart yuvası mevcut. buraya hangi platformların kartlarını takabiliyoruz?
Evet doğrudur kart cihaz eşleşmesi olmayan kartların çalışması gerekir...
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
arkadaşlar cihazda kart yuvası mevcut. buraya hangi platformların kartlarını takabiliyoruz?
Listeye eklenmemişim henüz.
Problem değil. Cihaz harika tekrar hoşbuldum.
Öğreninceye kadar 1 yıl geçer bu cihazı![]()
Arkadaşlar iki gündür benim cihazda hotbirde free share ile çözülen sarı renkli kanallar beyaz renge döndü genel bir durum mu yoksa benim cihazda mı böyle bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
ihtiyar16
--------------------
Bu cıhazı bir aydır kullanıyorum. Nitelikli bir minik uydu alıcı. 2000 serisi eski modellerinide kullandım çok memnun kalmıştımkok:
Benide listeye yazabilirsiniz. Teşekkürler
Beyaz renge döndü derken free share çalışmıyormu.! Allah aşkına daha anlaşılır şekilde yazın.!!!!
--------------------
Cihazınız hayırlı olsun güle güle kullanınız kullanıcı listeye eklendiniz...
Çalışıyor sadece sarı renkli kanalların rengi beyaz oldu. Şifreli kanallar farklı renkte iken free share in çözdüğü kanallar daha rahat anlaşılıyordu.Teşekkürler
gürcancell(27.10.2016)
slm arkadaşlar bende next mini 2000 almak istiyorum bu cihazla hangi yayunları açıp izleyebilirim yardımız için teşekkürler.
Dostlar cihaz yarin elime gececek.Adim adim kurulumun nasil yapilacagini nereden bulabilirim.
bende next minix internetli olduk
haydar ustam next web de eski bi yazınızı okudum.ali chip setli hiçbir next ürününü tavsiye etmediğinizi söylemişiniz.şimdi next 2000 de ali chipsetli.halen aynı fikirdemisiniz.
Bende aldım hızlı ve güzel cihaz