Listeye beni de ekleyebilirmisiniz
Hayırlı olsun kardeşim cihazınızı güle güle kullanmanızı dilerim...
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Listeye beni de ekleyebilirmisiniz
Arkadaşlar merhaba. Bende 2000hd kullanıcısıyım benide listeye ekleyin lütfen. Forumu okuyarak takip ediyordum. Benim bir problemim var. aynı binada altlı üstlü babamlarla komşuyuz ve wireless ile aynı interneti kullanıyoruz. Bende minix 2000hd babamdada newvawe mini full hd var ve ikisininde ayrı ayrı bir yıl free server hakkı var. Sıkıntı şu ben serverla maç seyrettiğimde babamın newvawe de serverla maç izleme kapanıyor. Sebebi ne olabilir. İkisininde ayrı ayrı ücretsiz serveri var neden böyle bir kapanma oluyor? Yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada cihazı beğendim(2000 hd yi). İptv çok hızlı menü güzel kanal geçişleri iyi. Yanlız şu Türksat da takılmadan bahsedilmişti bende takılıp şifreli yayın demiyor fakat şifresiz Türksat kanallarında bazen ufak takılmalar oluyor. Uydu ve kanallarımın sinyal seviyesi iyi durumda. İnşallah düzeltecek bir güncelleme gelir
Hayır iptv de değil problem. Cccam serverda. İkisindede ayrı ayrı free cccam server var. Newvawe de yayın izlenirken ben 2000hd yi açarsam newvawedeki kapanıyor. Donma falan değil komple kapanıyor. Diğer 2000hd deki donma olayıda bütün ulusal şifresiz kanallarda olabiliyor. Sanki bir geçiş gibi bir iki saniye ekran donup kalıyor. Çanak 90 lık goldmaster artı hotbird ve astra bir diseq le 2000hd ye geliyor
Tamamdır kardeşim şimdi daha iyi oldu gelelim sebeplerine...Senin 2000 i açtığında diğerinde Free ccamın kesilmesi olayının tam olarak anlaşılabilmesi için yayın giden cihazda diğer internet uygulamalarının çalışıp çalışmadığına bakmak gerekir. Eğerki onlarda gidiyorsa belkide sistemde bir IP çakışması söz konusu olabilir.! ( Tabii benimki sadece fikir ) Diğer sıkıntı için yazabileceğim ise yayının bazı kanallarda zaman zamanda olsa yaşanabilen bir sıkıntı var maalesef fakat bundan önceki durumu çok daha sıkıntılı idi.En azından şimdi baya bir yol alındı bu durum ile ilgili olarak...
Abiciğim her iki cihazınızında Ağ bağlantılarına girin :
1.cihazın aldığı ıp numarasına bakın özellikle son üç numarasına örnek 192.168.001.034
2.cihazın aldığı ıp numarasına bakın aynımı ?
YEŞİL TUŞA BASIN YENİ IP ALIN
Veya
birini kablolu yapın,
Teşekkürler abim.
muhtemelen ıp çakışması yapabiliyorsanız newvawe olanın yarın ayarlarına girin 1. makinanın da ıp baktıktan sonra ya yükseltin yada düşürün ... .002 & ... .035 gibi bag şekli dhcp statik olur .
:chuncky::chuncky:bende artık Next 2000 HD Minix Internet Machina kullanıcısıyız :utangac::utangac:
adl tuşu reklam geciktirici mesela bir dizi veya film program vs izliyosun 3dk lık reklam girdi araya adl 3dk ya ayarla başka kanala geç reklam bitince izlediğin yayına geri dönerNext Machıne 2000 kumandasındaki ADL tuşunun görevi,işleyişi hakkında bilgi verebilir misiniz? İyi çalışmalar...