- 14 Ara 2012
- 10
- 0
- 1
bende next 2000 machine aldım memnunum İnşallahda memnuniyetim devam edecek diye düşünüyorum
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
bende next 2000 machine aldım memnunum İnşallahda memnuniyetim devam edecek diye düşünüyorum
evet bende artık next 2000 mini machine kulanıcısıyım sarı amigoyu arkadaşıma sattım üstüne bir miktar para koyup aldım hayırlı olsun bakalım:cay::may-alkis:
Bende 10.10.2016 dan beri next2000 machina kullanıyorum,ama bu güne kadar hiç bahsetmedim
Yapanci uydudaki 4 k next 2000 hd aciyor turkiyedeki 4k neden acmiyor doktor bey ilgilense iyi olurr bir yazilimla acabilirrr
3D machina dan sonra birde,@haydar1966 beyin tavsiyesi ile bu gün bende Next 200 HD minix internet machina ailesine katıldım.
haydar1966 beye tekrar tekrar teşekkürler.
Haydar üstat her ikisinide denedim değişen birşey olmadı. hotbird de free share ile çözülen kanalların sarı renk olması artı bir özellikti o kaybodu. Çokta önemli değil ilginiz için teşekkürler
haydar hocam listeye benide eklersen sevinirim
göksel 3 adet var
Ben bulgaristandan,ekim ayindan beri bende kullaniyorum cihazi benide ekleyin������
haydar ustad bu sesi sonuna kadar aciyorum sesi coz az geliyo.bir ayara yeri varmidir yada olagan seklimi budur.