Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Cihazın adaptörünün fişini çıkarın tekrar takın düzelmez ise o zaman cihaza fabrika ayarları menüsünden 1 nolu seçeneği seçerek reset yapın...
arkadaşlar iptv performansını gösteren bir video yollayabilirmisiniz rica etsem
aldım kullanıyorum çok süper cihaz tavsiye ederim
Merhaba ,
Benide listeye ilave edebilirsiniz,bu gün aldım. İnternet bağlantısını yapmaya çalışıyorum. Air ties network adapter ile yapamadım.Tp link adapterim vardı,bulamıyorum, Bulursam onunla da deneyeceğim.
Herkese selamlar.
Kardeşim hiç almasaydınız next 2000 hd den hiç memnun değilim. Ne kanalları hafızasına alıyor nede işlem yapıyor noch deyip kitlenip kalıyor
--------------------
Next allah belasını versin dicem artık
--------------------
Kardeşim sorunum aynı devam ediyor 1 aydır
Ustalarım size bir sorum olacak siteden aldığım İP adreslerini next minix 2000 inİP tv bölümüne giriyorum 1 veya 2 dakika film oynuyor sonra görüntü gidiyor baglanamadı yazısı çıkıyor bir müddet sonra tekrar başlıyor bu böyle devam edip gidiyor .Aynı İPleri minik amigo HD ye giriyorum onda böyle bir durum yok donmadan kesilmeden devam bunun sebebi nedir.ne yapmam lazım biri eski cihaz bir sorun yok diğeri son çıkan cihaz.
2 aydır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Ama iptv olayını çözemedim henüz. Bu arada listeye ekleyebilir misiniz?
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın alttaki linkden sabit başlıklardaki konuları inceleyin efendim.2 aydır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Ama iptv olayını çözemedim henüz. Bu arada listeye ekleyebilir misiniz?
Merhabalar sizinde cihazınız hayırlı olsun güle güle kullanmanızı dilerim listeye eklendiniz,yalnız size küçük bir hatırlatma yapmak isterim 2000 Hd cihazda uyumlu çalışan wifi çeşidi AŞAĞIDAKİ linkte mevcuttur.Oradan alabilirsiniz ayrıca o çipe sahip diğer wifilerde çalışmaktadır bunların dışında boşuna zaman kaybetmeyiniz...
Teşekkür ederim. Modemden direk kablo ile bağladım. İnternetten güncellemeleri yaptım. 1 yıllık Free server aktif oldu. Kurcalamaya devam. Kanal ismi vermek yasakmı bilmiyorum ama en çok başında Avrupa para birimi , devamında sport yazan kanalları izlemeyi çok istiyordum ama sanırım şu pozisyonda bu imkanlı değil gibi. Tavsiyeleriniz varmıdır. Selamlar.
Merhabalar sizinde cihazınız hayırlı olsun güle güle kullanmanızı dilerim listeye eklendiniz,yalnız size küçük bir hatırlatma yapmak isterim 2000 Hd cihazda uyumlu çalışan wifi çeşidi AŞAĞIDAKİ linkte mevcuttur.Oradan alabilirsiniz ayrıca o çipe sahip diğer wifilerde çalışmaktadır bunların dışında boşuna zaman kaybetmeyiniz...
Teşekkür ederim. Modemden direk kablo ile bağladım. İnternetten güncellemeleri yaptım. 1 yıllık Free server aktif oldu. Kurcalamaya devam. Kanal ismi vermek yasakmı bilmiyorum ama en çok başında Avrupa para birimi , devamında sport yazan kanalları izlemeyi çok istiyordum ama sanırım şu pozisyonda bu imkanlı değil gibi. Tavsiyeleriniz varmıdır. Selamlar.
Anlıyorum aynen o para biriminde yayınlar free olarak izlenenemektedir.! Tavsiye elbette vardır madem sporu bu kadar seviyorsunuz ücretli bir sunucuya abone olup spor karşılaşmalarını izleyebilirsiniz.Tabii diğer bir seçenek ise cihazın FREE serverinde ne varsa iyice bakmak,diğer seçenek sonrası için size kalmış tabii...