Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
merhaba, bu ürünün combo olanı çıkar mı acaba dvb-c tuner li.
Acaba bu cihazda gshare desteği var mı novalar digitalb cozuluyormus
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı Cumalar. Bende kanal isimlerini güncel tutup değişmesini istiyorum ama sizin verdiğiniz veriler cihazımda yok.Sezgin kanal isimlerini her taramada güncel tutup değişmesini istiyorsan= kurulum menüsü+uydu kanal tarama+tarama tipi+ch ad güncelle EVET yapılırsa kanal isimleri otomatikmen yenilenir.
Hayırlı Cumalar. Bende kanal isimlerini güncel tutup değişmesini istiyorum ama sizin verdiğiniz veriler cihazımda yok.
Son yazılım mevcut. Tarama kapsamı na geliyorum en altta ad koruma var evet de yapsam hayır da yapsam bir şey değişmiyor.
Ne yapabileceğim hakkında bir fikriniz var mı? Teşekkürler
Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam demek istediğim Geylan tv'nin yerine milyon tv diye bir kanal çıkmış.
Manuel tarama ya da otomatik tarama yaptığım zaman Milyon tv olarak güncellenmesi gerekmez mi?
Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah üstad iyiki varsınArkadaşım bunun cihazla bir alakası KESİNKİKLE yok.! Diğer kullanmakta olduğum MACHİNA cihazımdada denedim GEYLAN tv yi tarattım kanal ismi aynı kalıyor.! Yani milyon tv olarak çıkmıyor ama bunun cihaz yada cihazlarla alakası yokki.! Sorun TÜRKSAT ın kendi sisteminden kaynaklanıyor adamlar yeni ismi sisteme girmezse cihazda tabii eski hali ile bulacaktır bu çok normaldir.Hatta o şekilde yetinmedim gittim o kanalın ismini adımı yazıp değiştirdim sonra tarama yaptım kanal yine GEYLAN olarak çıktı.! Yani sorun cihazda değil TÜRKSAT sisteminde lanet olası kanallar o kadar sık isim değiştirir olduki kendileri bile isim değiştirmeye yetişemiyorlar.!!! (Boşuna kafanı takma sen cihazda o bölümü EVET olarak bırak.)
Sadece serveri kastediyorsanız 250 mb bile yeterli.Merhaba arkadaşlar,
NEXT MINIX 2000 HD DİJİTAL UYDU ALICISI'nı almak üzereyim.
Benim merak ettiğim, Tv izleme sonucunda 1 aylık internet kullanımı kaç gb. oluyor?
Bana 2 gb civarı olur dediler?
Bilgisi olan varsa acil cevaplar mı?
Şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar bende 2000 almayı düşünüyorum.iptv performansı benim için önemli nokta.deneyen arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.birde bi iptv fotosu atabilirlermi.şimdiden tşk ederim
haydar ustam açıklaman için tşk ederim.normalde ben pandora kullanıcısıyım yaklaşık bir ay öncesine kadar 3013 yazılımıyla gayet güzel izliyodum ücretli serverimi.ama internet hızımı yükselttim hipernete geçtim.ondan sonra ne olduysa oldu.yayının birinden diğerine geçerken donuyor ve programdan atıyor.sizce sorunu ne olbilir