Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
arkadaşlar next minix için ip tv ne zaman çıkar bilgisi olan var mı
tamamen yalan ve aldatmaca üzerine kurulu bir pazarlama politikası.
Bunu bir avrupa yada amerikan markasında göremezsiniz ama.
Ben hep yerli ürünler tercih ederim ama genelde kendini dünyada ispatlamış bir marka ise.
Ancak bu tür ürünlerde tercih etmezdim. Bie kez daha deneyeyim demiştim ama yine bu düşüncemde yanılmadım. Böyle bir politika içinde olan hiç bir marka büyüyüp gelişemez ve yok olmaya mahkumdur. Next'in ve diğer böyle davranan yerli markaların da sonu budur.
Zaten yakında digital karasal başladığında bu sektördeki iş hacmi 1/4 oranına düşecek. Next yada diğer uydu alıcısı kullanıcıları yalnızca yabancı kanalları izlemek isteyenlerden oluşacak. Yerli kanallar zaten oldukça kaliteli bir şekilde çubuk antenle izleniyor olacak. Lcd lerin çoğu bu arayüze sahip.
Kolay gelsin
yazılımın yakında verilecek olması güzel gelişme,fakat hatırlarsanız next zaten açıklamıştı ip tv yazılımının iki hafta içinde verileceğini,tabi bu süre 2-3 aya uzayınca insanın kafası karışıyor.buda forumda ve piyasalarda olumsuz sonuçlar doğurmaktadır.next dediğini yapmadı,cihaz yazılım desteği yok,youtube sorunlu,rss çalışmıyor,radyo hata veriyor.ben şahsen next minix yeni almaya kalksam bu yorumları okusam asla almam. fakat next firması çıkıp bir açıklama yapsaydı yazılım yetişmedi,veya sorunlu demiş olsaydı inanınki biz kullanıcılar daha sabırlı olurduk diye düşünüyorum.neyse hayırlısı beklemedeyiz.saygılar.........kardesim dijital karasal YAYIN baslasa nolcak oda para. Varsa paran sifreli kanallari seyredersin yoksa oturur 4 tane dandik kanali izlersin. Next minix hd icin yazilim tamamlandi. Yakinda verilecek.. Iptv olayina gelince o konudaki calismalar bitti. Suan hal hazirda 3 4 tane next modeli icin iptv yazilimi verildi. Next minix hd de iptv icin son care youtube yada webradio plugin kaldirilmasi gerekiyordu. zannedersem kaldırıldı.Sabredin.. !! Saygilar
kardesim dijital karasal YAYIN baslasa nolcak oda para. Varsa paran sifreli kanallari seyredersin yoksa oturur 4 tane dandik kanali izlersin. Next minix hd icin yazilim tamamlandi. Yakinda verilecek.. Iptv olayina gelince o konudaki calismalar bitti. Suan hal hazirda 3 4 tane next modeli icin iptv yazilimi verildi. Next minix hd de iptv icin son care youtube yada webradio plugin kaldirilmasi gerekiyordu. zannedersem kaldırıldı.Sabredin.. !! Saygilar