Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
aldığın bu ürünü neden tercih ettin mini hd diye ise 120 tl ye bile her tarafta var ben eternet özelliği youtube freeshare biis cccam özelliği için tercih ettim ıptv de olacaksa bırak yapsınlar sen yeni yazılımı yüklemezsin
şimdi yazmışsın oraya uydu cihazı olarak kullanmak lazım diye enayiyim o zaman ben 300tl vermekle 120 tl duruken
ben satıcı değilim kullanıcıyım ) bahsettiğiniz cihazı bende araştırdım 3d ve 1080p flimlerde sorun var pc tablet almak daha iyi .
hayırlı bayramlar
verilse ve çalışsa çok güzel olurdu ama, verileceğini verilse bile çalışacağını hiç sanmıyorum.
IPTV den önce youtube izleyebilen var mı? İzleyebilen derken bir video açıp 20sn izlemekten bahsetmiyorum tabi. youtube varmı var değilde gerçekten kullananlar cevap versin.
Satıcılar cevap vermesin. Yalnızca kullanıcılar. Satıcılar başka bir forumda paylaşsınlar
doğrudur cihazda youtube hata veriyor.hava durumu hata veriyor.sadece rss doğru çalışmaktadır.yani adam akıllı bir yazılıma ihtiyaç duyulmakta.inşallah yeni yazılımla bunlar düzelir.
Bende youtube de hiç sorun yok öyle senin dediğin gibi 20 saniye değil 1 saate kadar youtubeden einstein belgeseli izledim tek problem hava durumu birde sanki kanal geçişleri eski yazılıma göre yavaş.verilse ve çalışsa çok güzel olurdu ama, verileceğini verilse bile çalışacağını hiç sanmıyorum.
IPTV den önce youtube izleyebilen var mı? İzleyebilen derken bir video açıp 20sn izlemekten bahsetmiyorum tabi. youtube varmı var değilde gerçekten kullananlar cevap versin.
Satıcılar cevap vermesin. Yalnızca kullanıcılar. Satıcılar başka bir forumda paylaşsınlar