RSS de doğru çalışmıyor.
Ben takip edi,yor ve faydalanmaya çalışıyorum genelde RSS lerden. Ama Next minix le değil tabi.
Next de RSS leri takip eden var mı? Hangi haber tam? Zaten bir cümle var her satırda. O da cümleyi bile tamamlayamıyor. Cümleler belli karakter sayısında bir şekilde sınırlandırılmış.
RSS var derken sanırım RSS teknik olarak çalışıyormu diye baktık. Ama ne veriyor? Tek bir tam cümle bile yok. Oysaki her haberde 1-2 sayfa olmalı en azından. Orijinalinde var ama.
Eyyy next.. Nedir bu?? Youtube da olduğu gibi var mı var. ma nasıl var... Şu ana kadar yalnızca hava durumu sorunu delikanlı gibi kabul edildi. Gerisi için ben de çalışıyor diyen bile var. Nedir bu yalakalık kardeşim.
Çanak antenler satışları 2-3 sene sonra %80 azalacak. Bakalım o zaman ne yapacaklar bunlar.
Internet bağlantısını gerektiren h,iç birşey yok bu next minix de. Ne zaman düzelteceksiniz???
CCCCam demeyin hemen. Nerede çalışan adam gibi server?? Onun için kimse o tarafa yaslanmasın..
Neyse sizi desteklemeye çıktık yola bir sürü şey yazdık sizin alıntı üzerinden kusura bakmayın. İnsan başlayınca diğer herşey geliyor aklına işster istemez. Bu dolandırıcılar broşürlerdeki taahhütlerini yerine getirene kadar da bunlar aklımızdan çıkmayacak. Gerçi bu kadar yalaka varken kollarını bile kıpırdatacak gibi gözükmüyorlar.
İyi bayramlar