Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Yeni Next INNOVA 4K Hybrid Uydu Alıcı

M

Musa24

Guest
Cccam i oscam a çevirdim,nereye gönderip yapıştıracağım...(Cihaza fxp ile bağlanıyorum)
İnternet tarayıcısını aç adres bölümüne cihazın ipsi:8888 seklinde gir, oscam arayüzü açılır, files/oscam.server içine yapıştır altta Dave tuşuna bas kaydet, eger menü Türkçe olmuşsa önce orjinal diline dön yoksa kayıt komutunu algılamaz, oscam restart yada cihazı yeniden başlat
İlla FTP ile yapmak istersen data/gx/local/oscam içindeki oscam.server dosyasını indir içine yapıstır geri yğkle

ismailskystar

0
Üye
24 Kas 2013
8
1
3
Musa Hocam,usr/local/oscam içindeki "oscam server" içine yüklüyorum,kaydetip çıkıyorum...Cihaz menüsünden cam ayarları oscam(default)seçiyorum...Uptade deyince"Uptade oscam config files" veya internetten güncelleme çıkıyor...Hangisi???Ama"uptade oscam config files" okey yapınca "dosya yok"diyor...

M

Musa24

Guest
Musa Hocam,usr/local/oscam içindeki "oscam server" içine yüklüyorum,kaydetip çıkıyorum...Cihaz menüsünden cam ayarları oscam(default)seçiyorum...Uptade deyince"Uptade oscam config files" veya internetten güncelleme çıkıyor...Hangisi???Ama"uptade oscam config files" okey yapınca "dosya yok"diyor...

Server dosyasını data/gx/local/oscam içinden okur, usr/local/oscam normal şartlarda cihazda hiç manuel kurulum olmadıgında oscam dosyalarını usr/local/oscam içinden çelksin diye ayarlı,

Bana kalırsa tarayıcıdan arayüze bağlan ordan ekle, dosya olarak data/gx/local/oscam içine yükleyecektir,, oto güncellemelerde oscam.server dosyası olmadığı içim hesapların silinmez, ama usr/local içindeki dosyaların silinir orasıda oto güncelleme de,

Kısacası osvam-gx /usr/local/bin klasörüne
Oscam.server dosyası data/gx/local/oscam içinde olacak

ismailskystar

0
Üye
24 Kas 2013
8
1
3
Server dosyasını data/gx/local/oscam içinden okur, usr/local/oscam normal şartlarda cihazda hiç manuel kurulum olmadıgında oscam dosyalarını usr/local/oscam içinden çelksin diye ayarlı,

Bana kalırsa tarayıcıdan arayüze bağlan ordan ekle, dosya olarak data/gx/local/oscam içine yükleyecektir,, oto güncellemelerde oscam.server dosyası olmadığı içim hesapların silinmez, ama usr/local içindeki dosyaların silinir orasıda oto güncelleme de,

Kısacası osvam-gx /usr/local/bin klasörüne
Oscam.server dosyası data/gx/local/oscam içinde olacak
Musa Hocam data/gx/local/oscam içine oscam server olarak atıyorum,olmadı...Bir yerde hata yapıyorum ama nerde?(telefondan x-plore ile yaptım...Daha önce bilgisayardan fxp ile yapıyordum)

M

Musa24

Guest
Abim internet yaratıcısından cihaz ipsi:8888 le oscam arayüzüne gir, menüde files tıkla alt sırada oscam.server tıkla açılan sayfadaki boş alan yapıştır Dave yazan yerden kaydet, sonra cihazı yada oscamı yeniden başlat , ftpden nerde sorun yaşadığını bilemiyorum,

flasx

0
Üye
5 May 2015
93
17
8
web tv yi nasil calistiricaz giriyorum baglanti yok diyor yardimci olurmusunz arkadaslar

flasx

0
Üye
5 May 2015
93
17
8
Bağlantın yok işte hocam. İnternet bağlantını kontrol et. Gerekirse DNS ile gir. İnternetinde sorun var gibi duruyor.
Hocam makinanın internetle ilgili diğer tüm bölümleri sıkıntısız çalışıyor. İnternet bağlantıma da baktım bir sorun göremedim. Dün çalışan bu webtv kısmı bugün server a bağlanamadı diye yazı çıkarıyor. DNS yi modeme nasıl gireceğiz acaba?

Sansar Selim

Moderator
Yönetici
Moderator
4 May 2020
916
789
93
Hocam makinanın internetle ilgili diğer tüm bölümleri sıkıntısız çalışıyor. İnternet bağlantıma da baktım bir sorun göremedim. Dün çalışan bu webtv kısmı bugün server a bağlanamadı diye yazı çıkarıyor. DNS yi modeme nasıl gireceğiz acaba?

Biraz önce kontrol ettim bizim cihazlarda da gitmiş. Genel bir problem anlaşılan. Şuan için birşey yapmayınız bence.

A.Bozoğlu

0
Üye
4 Şub 2012
631
801
93
Çin tarafında güncelleme varmış, sürekli gidip geliyor, muadil diğer firmaların ürünlerinde de durum aynı.

ziya62

0
Üye
7 Mar 2015
566
9,877
93
Çin tarafında güncelleme varmış, sürekli gidip geliyor, muadil diğer firmaların ürünlerinde de durum aynı.

Çin tarafında gunceleme var peki bizim yazılımcılar nerede?
bak muadil firmaların ürünlerinde de en azından içeriden ( TR ) desteyi var,fee cccam ,free ıptv ,vs ,birçok özelik ekleniyor.
next urunun arkasında kimse yok yazık next gibi yılarını vermiş marka olmuş fir firmaya yakışmıyor,ortamda herkes dalga geçiyo.

A.Bozoğlu

0
Üye
4 Şub 2012
631
801
93
Çin tarafında gunceleme var peki bizim yazılımcılar nerede?
bak muadil firmaların ürünlerinde de en azından içeriden ( TR ) desteyi var,fee cccam ,free ıptv ,vs ,birçok özelik ekleniyor.
next urunun arkasında kimse yok yazık next gibi yılarını vermiş marka olmuş fir firmaya yakışmıyor,ortamda herkes dalga geçiyo.

Emin ol onlardada durum aynı, onlarda taraftar menüleri gibi gereksiz şeylere sarmış. webtv kısmına onlarda müdahale edemez, free itv dedikleride sağdan soldan toplama paneller., sürekliliği yok. freee cccam yok, oscam aracılığı ile free server çekiyorlar, Aynısını Next innova ve hiremcoda yapıyor. Birbirlerini hırsızlık ile suçlayıp duruyorlar zaten., sen benden çaldın vs. İnnova ilk çıktığında eski teknoloji kaç yıllık model diyenler innovadan 2 yıl sonra aynı cihazı çıkardılar. Next yada X firma iyi yada kötü demiyorum, hiç biri ile bir bağım yok ama kullanıcının önüne sürekli aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp koyuyorlar. Next tarafı duyarsız, talepleri pek kale almıyorlar, diğer tarafta ise sağdan soldan birşeyler ekleyip biz yaptık derdinde.

Piyasada yurt içive yurt dışı emsal çok fazla cihaz var, Hepsinin yazılımsal farklılıkları var, özünde aynı tabanlı cihazlar hepsi, Belli bir noktaya kadar müdahale ediyorlar, sonrasında çinliler devreye giriyor ordada ne kadar ekmek o kadar köfte.

flasx

0
Üye
5 May 2015
93
17
8
bu cihazi aldim son yazılımı güncelledim ama oscami nasil guncellicemi bilmiyorum ne yapmam gerek yada son yazilimla guncellenmis mi oluyor.oscami nasil kullanacağımı bilmiyorum yardimci olurmusunuz rica ediyorum

ziya62

0
Üye
7 Mar 2015
566
9,877
93
bu cihazi aldim son yazılımı güncelledim ama oscami nasil guncellicemi bilmiyorum ne yapmam gerek yada son yazilimla guncellenmis mi oluyor.oscami nasil kullanacağımı bilmiyorum yardimci olurmusunuz rica ediyorum
Menü - Kurulum - 6363 tuşlarsanız OSCAM bölümü gelir mavi tuş ,,interneten guncele seçeneile güncellenir,, oto server çeker ve bu sayede şifreli kanalar açılır.

ziya62

0
Üye
7 Mar 2015
566
9,877
93
evet cihazdan 4343 yapınca xtream url ve kulanıcı adı gorunur ama şifre görunmez.
Web interface girincede xtream da url ..kulanıcı adı.. ve şifre..yanı tmamı gorunuyor,
Web interface stalkerde sadece şifre gorunuyo

Son düzenleme: