- 24 Kas 2013
- 8
- 1
- 3
Cccam i oscam a çevirdim,nereye gönderip yapıştıracağım...(Cihaza fxp ile bağlanıyorum)
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
İnternet tarayıcısını aç adres bölümüne cihazın ipsi:8888 seklinde gir, oscam arayüzü açılır, files/oscam.server içine yapıştır altta Dave tuşuna bas kaydet, eger menü Türkçe olmuşsa önce orjinal diline dön yoksa kayıt komutunu algılamaz, oscam restart yada cihazı yeniden başlatCccam i oscam a çevirdim,nereye gönderip yapıştıracağım...(Cihaza fxp ile bağlanıyorum)
Musa Hocam,usr/local/oscam içindeki "oscam server" içine yüklüyorum,kaydetip çıkıyorum...Cihaz menüsünden cam ayarları oscam(default)seçiyorum...Uptade deyince"Uptade oscam config files" veya internetten güncelleme çıkıyor...Hangisi???Ama"uptade oscam config files" okey yapınca "dosya yok"diyor...
Musa Hocam data/gx/local/oscam içine oscam server olarak atıyorum,olmadı...Bir yerde hata yapıyorum ama nerde?(telefondan x-plore ile yaptım...Daha önce bilgisayardan fxp ile yapıyordum)Server dosyasını data/gx/local/oscam içinden okur, usr/local/oscam normal şartlarda cihazda hiç manuel kurulum olmadıgında oscam dosyalarını usr/local/oscam içinden çelksin diye ayarlı,
Bana kalırsa tarayıcıdan arayüze bağlan ordan ekle, dosya olarak data/gx/local/oscam içine yükleyecektir,, oto güncellemelerde oscam.server dosyası olmadığı içim hesapların silinmez, ama usr/local içindeki dosyaların silinir orasıda oto güncelleme de,
Kısacası osvam-gx /usr/local/bin klasörüne
Oscam.server dosyası data/gx/local/oscam içinde olacak
web tv yi nasil calistiricaz giriyorum baglanti yok diyor yardimci olurmusunz arkadaslar
Hocam makinanın internetle ilgili diğer tüm bölümleri sıkıntısız çalışıyor. İnternet bağlantıma da baktım bir sorun göremedim. Dün çalışan bu webtv kısmı bugün server a bağlanamadı diye yazı çıkarıyor. DNS yi modeme nasıl gireceğiz acaba?Bağlantın yok işte hocam. İnternet bağlantını kontrol et. Gerekirse DNS ile gir. İnternetinde sorun var gibi duruyor.
Hocam makinanın internetle ilgili diğer tüm bölümleri sıkıntısız çalışıyor. İnternet bağlantıma da baktım bir sorun göremedim. Dün çalışan bu webtv kısmı bugün server a bağlanamadı diye yazı çıkarıyor. DNS yi modeme nasıl gireceğiz acaba?
Biraz önce kontrol ettim bizim cihazlarda da gitmiş. Genel bir problem anlaşılan. Şuan için birşey yapmayınız bence.
Çin tarafında güncelleme varmış, sürekli gidip geliyor, muadil diğer firmaların ürünlerinde de durum aynı.
Çin tarafında gunceleme var peki bizim yazılımcılar nerede?
bak muadil firmaların ürünlerinde de en azından içeriden ( TR ) desteyi var,fee cccam ,free ıptv ,vs ,birçok özelik ekleniyor.
next urunun arkasında kimse yok yazık next gibi yılarını vermiş marka olmuş fir firmaya yakışmıyor,ortamda herkes dalga geçiyo.
Menü - Kurulum - 6363 tuşlarsanız OSCAM bölümü gelir mavi tuş ,,interneten guncele seçeneile güncellenir,, oto server çeker ve bu sayede şifreli kanalar açılır.bu cihazi aldim son yazılımı güncelledim ama oscami nasil guncellicemi bilmiyorum ne yapmam gerek yada son yazilimla guncellenmis mi oluyor.oscami nasil kullanacağımı bilmiyorum yardimci olurmusunuz rica ediyorum
tesekkur ederimMenü - Kurulum - 6363 tuşlarsanız OSCAM bölümü gelir mavi tuş ,,interneten guncele seçeneile güncellenir,, oto server çeker ve bu sayede şifreli kanalar açılır.
4343 hocam URL gizleme.@Sansar Selim abim ıptv ve stalkerde server bilgilerini şifreli( ******* **** **** ) görüyoruz 6969-6363 gibi tuşlamalarla gelmiyor bilgisayardan girdiğimizde sorun oluyor.(anca ekleme menüsünde QR okutulursa cepten girişte görülüyor) Bilginize.