Trt 4 K da ses D+ olarak geliyorsa duymuyoruz ACC olarak gelirse duyuluyor .sanırım codec eksikliği yada donanım yetersiz.
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Donanım değil de tamamen yazılımsal bir durum videolar kodlanırken bazen ses seviyeleri düşük kalıyor özellikle çevresel ses kodlamalrında bu sorun var konuşma sesleri merkez yollu olduğundan stereo da kanallar iç içe girdiğinden bu sorunlar ortaya çıkıyor eğer imkanınız var ise sesi ayrı olarak optic çıkış ile aktarın bu şekilde her iki cihaz da codecleri doğru olarak çözebilir.Trt 4 K da ses D+ olarak geliyorsa duymuyoruz ACC olarak gelirse duyuluyor .sanırım codec eksikliği yada donanım yetersiz.
Merhaba
Ben Azerbaycan-dan yaziyorum. Ben de bu cihazi satin aldim ve uzerinde 1 yillik free iptv vardir.
Lakin orda olan kanallarin bir kismi calismiyor. Calisan kanallarinda goruntu kalitesi cok asagi.
Ben nasil Dreamstar cihazlarinda bulunan FreeIPtv uygulamasini bu cihaza yaza bilirim ?
IKS server ne ise yarar ve nasil aktiv edilir ?
İks servisi nerde alabilirimMerhaba
Ben Azerbaycan-dan yaziyorum. Ben de bu cihazi satin aldim ve uzerinde 1 yillik free iptv vardir.
Lakin orda olan kanallarin bir kismi calismiyor. Calisan kanallarinda goruntu kalitesi cok asagi.
Ben nasil Dreamstar cihazlarinda bulunan FreeIPtv uygulamasini bu cihaza yaza bilirim ?
IKS server ne ise yarar ve nasil aktiv edilir ?
Osd ayarları, picon kanal resmi, stb picon klasörü seçince, Listede piconlar görünmüyor.
Diğer ayarlar, Sinyal ölçeği, detaylı ve Normal seçenekleri mevcut fakat her iki seçenektede bir değişiklik yok.
Youtube uygulaması maksimum 1080p çözünürlük görünüyor, 4K bir cihazda Youtube çözünürlükte 4K desteklemeli.
Cihaz elektriği kesildikten sonra Youtube uygulaması dil seçeneği sıfırlanıyor.
İnfo tuşuna iki kez basınca altta çıkan kanal barı kayboluyor, alt barda görünse daha hoş durur.
İnternet Epg hatalı bir çok kanalda Epg verisi göstermiyor.
İnternet Radyo uygulaması çalışmıyor.
Xtream ve Clap vod bölümünde M+ ve İnf+ tuşları ile ileri geri sarma yapılabilirken, web tv bölümünde bu tuşlar işlevsiz.
M+ Tuşuna web tv kısa yolu atanabilir.
En alt modelde bile Free ipv ve Free server varken, Bu modele eklenmemesi büyük eksiklik. 2071'de olduğu gibi 2yıl Next iptv ve 1 yıl Free server eklenebilirdi. Emsal diğer cihazda Free iptv mevcut mesela.
Kanal listesi, kırmızı tuş, isim ile arama penceresi, klavyedeki harfler küçük kalıyor ve klavye görseli gözü yoruyor.
Xtream uygulaması 4 adet hesap eklenebiliyor, bu sayı arttırılabilirse güzel olur.
güncel versiyonun IPTV uygulaması TS uzantılı linkleri oyanatamıyor ,100.000 iptv kanal hafızası var deniyor ama kanal arama-silme-sıralama yapılamıyor. ilk versiyonlardan birini buldum ondaki IPTV uygualamsında bu eksikler yok..Bende satın aldım bu cihazdan ve çok memnunum. Acaba acestream bağlantılarını nasıl izleyebilirim bu cihazla kodi de olur başka şekilde de olur.
Teşekkür ederim.
hiremco turbo 4k dan next innova ya geçiş maceramı anlatacağım benim cihazda en çok kullandığım USER IPTV kendi ip tv mi internetten araştırıp kendim oluşturmayı seviyorum FAV hazırda kullanılıyor hazır liste değil m3u8 ini kendin bulduğun liste yabancı retro için ayrı liste ***** için ayrı liste haber kanalları olsun süper liste oluşturdum yıllarca kullandım fakat son hiremco yazılımında USER IP TV yi yok ettikten sonra aslında her iki markada 2023 ün sonunda bu şekil yazılıma son vermişler
Hiremco cihazımın youtube unda 9:58 hatası çıktığından beri cihaz maviden tamamen elektiriğini kapatıp öndeki saat çalışıyor sadece 9:58 den başlayarak devam ediyor adaptör sök çıkar yapılınca düzeliyor 10 dk sonra aynı hata ve youtubedan hiç bir tuşla çıkmama durumu olduğunda artık cihazı değiştirma zamanım gelmişti NEXT INNOVA aldım fakat ne göreyim ip tv in memory kısmı iptal edilmiş hiremcodaki USER IPTV olan yer olmayınca hazır listelere mahkum kalıyorsunuz bedava internet linkleri varken, bu işi hobi olarak yapan bizleri üzmüştür taaa NEXT 8000 zamanından beri gönül bağıyla bağlandığım markanın bu şekil yazılımsal açmaza düşmesi trajik
Ama azmettim https://www.nextteknik.net/next-innova-4k adresinden Next INNOVA - 4K - v1.06.07 - 2023.03.28 yazılımını buldum tüm internette bundan daha güncel örneğin 2023 kasım yazılımını bulamadım en son o yazılım İP TV İN MEMORY bu yazılımda var, yükledim ve sorunum şimdilik çözüldü burada aldığım back up ı güncelledikten sonra cihaza atınca o kısım çıkmıyor mecbur mart 2023 yazılımında kalacağız yayın kalitesi de önemli fakat yazılımsal olarak cihaz sizi tatmin etmiyorsa
o olmuş bu olmuş çokda önemi yok, bu cihazı alacaklar bu dediklerimide göz önünde bulundursun trt1 in kendi sitesinin m3u8 i ve ya star tv nin m3u8 i beni ilgilendirmiyor hazır iptv yayıncım var onla yoluma devam edeceğim o ne verirse o mantığında işin hobi tarafında değilseniz bu cihazı elbette alabilirsiniz fakat benim gibi 1998 den beri bir fiil bu uydu işinde uğraşan olarak tavsiye etmiyorum,bilginize.
Cihazınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Xtream uygulaması ile bilgilerinizi girerek kullanırsınızarkadaşlar merhaba innova 4k yeni aldım
iptv server var onu hangi bölüme gireceğiz bilgisi olan arakadaşlar
Xtream panele girince en üstte add portal yazan yere basıp istediğin kadar hesap girişi ekleyebilirsin, üstüne okle basınca direk hesaba giriyorsa mavi tuşla portala girerBirde şu var. Xtream uygulama ya daha önceleri 4 çalma listesi yüklemiş dim. Şimdi ise 1 taneden başka yok. Acaba benmi bulamıyorum.
Daha önce ki mesajlarda ara yüzü kapat denmiş öyle mi denesem. Destek lütfen
İnnova 4 k da add portal diye bir seçenek yok, NextNextStar İnnova 4 k hakkında bilgin varsa lütfen, ilgine teşekkürlerXtream panele girince en üstte add portal yazan yere basıp istediğin kadar hesap girişi ekleyebilirsin, üstüne okle basınca direk hesaba giriyorsa mavi tuşla portala girer
İnnova 4 k da add portal diye bir seçenek yok, NextNextStar İnnova 4 k hakkında bilgin varsa lütfen, ilgine teşekkürler
Bu İnnova 4 k xtream de yok Stalker uygulama da var oda açmıyor zaten mavi tuş la onu bir deneyelim gündüz bakalım gene yazarım benEkli dosyayı görüntüle 14162
Xtream üstüne gelip mavi tuşa basınca xtream portala girersin en üstte +Add portal yazan yere her ok dediğinde yeni hesap ekler