Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Yeni Next INNOVA 4K Hybrid Uydu Alıcı

flasx

0
Üye
5 May 2015
93
17
8
donma sorunu devam ediyormu arkadaslar.umarım firma tarafından giderilmistir.cihazı alıcam sırf bu donmalardan dolayı tereddutte kalıyorum

mazot

0
Üye
10 Ağu 2012
6
1
3
Cihaz da kesinlikle sorun yok oscam da güzel bir ayar çekince super
üstadım oscama nasıl ayar çekiyorsunuz. ayarlar eski haline dönmüyor mu,ben oscam.dvbapi dosyasına ayar çekiyorum. fakat ne hikmetse ayarlar eski haline dönüyor.

Son düzenleme:

durakb

0
Özel Üye
16 Şub 2012
302
203
43
Hepsİni sileceğim otomatik NeXT kendi çekiyor satırlar. Tekrar denerim. Sorun çözüldü

Son düzenleme:

durakb

0
Özel Üye
16 Şub 2012
302
203
43
Ben ekteki oscam I yeniden yükledim. NeXT çektiği satırlar gitti. Cihaz rahatladı. Zipten çıkarıp USB ile oscam mavi tuş güncelleme yapınız.

Ekli dosyalar

• oscam-gx.zip
    721.3 KB · Görüntüleme: 16

flasx

0
Üye
5 May 2015
93
17
8
arkadaslar degerli bu cihaz hakkinda bilgi sahibi olan ustalar.bu cihazi almak istiyorum ama tuneri zayif deniyor donma kasma yapiyor deniyor tavsiye edermisinz.

durakb

0
Özel Üye
16 Şub 2012
302
203
43
Arkadaşım cihaz fiyat performans olarak çok iyi. Uygun fiyata bulabilirsiniz. Muadillerİ şu an 2450-3000 lira arasında

mazot

0
Üye
10 Ağu 2012
6
1
3
oscam.dvbapi(oscam prio)dosyası fabrika ayarlarına dönüp duruyor.benim yaptığım ayarlar kayboluyor. sonra da cihaz yayınları ya geç açıyor ya da çok donma oluyor. ayarları sabitlemenin bir yolu yokmu. durakb arkadaiın verdiği dosya da işe yaramadı.Var mı çözebilecek babayiğit. Duacısı olurum.

polo33

New member
Üye
2 Şub 2024
2
1
3
dvb api oto cekıyor sen ne yaparsam yap belirli bir saat sonra cihaZ oto dvb alıp ekliyor yazılım ile oto cektıgı yerı kapatmazlasa bu sorun bitmeyecek son gelen yazılımda hatalı olduğu için veremiyorlar malesef

M

Musa24

Guest
oscam.dvbapi(oscam prio)dosyası fabrika ayarlarına dönüp duruyor.benim yaptığım ayarlar kayboluyor. sonra da cihaz yayınları ya geç açıyor ya da çok donma oluyor. ayarları sabitlemenin bir yolu yokmu. durakb arkadaiın verdiği dosya da işe yaramadı.Var mı çözebilecek babayiğit. Duacısı olurum.

Abim maalesef oscam dvbapi sen istedende istemesen de online olarak güncelleniyor, dvbapi için çözüm yok, sadece oscam.services ayarlarını kullanarak dvbapiden oluşan açığı kapatabilirsin, o senin için yeterli olurmu bilmem, kanallar çok gec açılıyor demişsin ilk defa açtığın kanal geç açılsa dahi oscamda log tutma var, kanalı nasıl açtığını hafızaya alır sonraki kanalı açma işleminde kendi tuttugu loglar sayesinde kamalları hızlı açabilir,
İkinci bir seçenek oscam defaulta ncam Emu yüklemek olabilir, nacamın ismini oscam-gx yapıp usr/local/bin içine atanilirsin, o zaman ncamda yapacağın hiç bir ayar oto sistemden etkilenmez , ancak ondada söyle bir sıkıntı var cihaz açılışta ncama bağlanmakta sorun yaşar offline olarak kalır, senin yapacagın işlem ise cam ayarlarından oscama geçip tekrar oscam defaulta geçmek ncam bu işlemle online olur, ncam config ayarlarını oscamdaki dosyaların isimlerini ncam.config vs gibi düzenleyebilir, yada tarayıcıdan cihaz ipsi:8181 yazarak ncam menüye bağlanıp ordan ayarlarını yaparsın

M

Musa24

Guest
Ekran Alıntısı.PNG

Ftp ile /usr/local/bin klasörü içindeki oscam-gx yerine ekleyin, chmod(dosya izinleri) ayarlarını 777 olarak düzeltip kaydedin, her açılışta aktif etmek için cam ayarlarında oscama gecip tekrar oscam defaulta almanız gerekir,

Ekli dosyalar

• ncam-gx.zip
    1 MB · Görüntüleme: 17

durakb

0
Özel Üye
16 Şub 2012
302
203
43
arkadaşım size özelden yol gösterdim 15 yıl üyesi olduğum forumdan sınırsız banlandım eklediğim oscam.gx İ USB ye kopyalayıp mavi tuşla güncelleme yaparsanız, NeXT otomatik çektiği satırlar kayboluyor. Sadece sizin eklediğiniz satırlar kalması gerekir

Son düzenleme:

durakb

0
Özel Üye
16 Şub 2012
302
203
43
Cihaza online yeni yazılım verildi. 1.06.44 versiyon. Ancak oscam otomatik satırları çektiğinden oscam 11732 versiyon da Türksat da donma ve kırılma var. Cam ayarlarından oscam I mavi tuşla İnternet den güncelle yapınca donma ve kırılmalar oluyor D25E338E-B4D3-45EE-907E-1E58F5A71D2B.jpeg