Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
üstadım oscama nasıl ayar çekiyorsunuz. ayarlar eski haline dönmüyor mu,ben oscam.dvbapi dosyasına ayar çekiyorum. fakat ne hikmetse ayarlar eski haline dönüyor.Cihaz da kesinlikle sorun yok oscam da güzel bir ayar çekince super
oscam ma donuşturerek deneParalı server oscam da açmıyor. THCAM de açıyor
C satırını oscam a çevirdim
nasıl kurtulacağımızı anlatsan çok süper olurhangisi senin paralı serverin hepsi free gibi gorunuyor
abim bu osamla bu cihazdan verim alamasın outo oscam dan kurtul cihazı kasıyor,surekli altan server çekiyor ve gelen serverler beş para etmez
oscam.dvbapi(oscam prio)dosyası fabrika ayarlarına dönüp duruyor.benim yaptığım ayarlar kayboluyor. sonra da cihaz yayınları ya geç açıyor ya da çok donma oluyor. ayarları sabitlemenin bir yolu yokmu. durakb arkadaiın verdiği dosya da işe yaramadı.Var mı çözebilecek babayiğit. Duacısı olurum.
arkadaşım size özelden yol gösterdim 15 yıl üyesi olduğum forumdan sınırsız banlandım eklediğim oscam.gx İ USB ye kopyalayıp mavi tuşla güncelleme yaparsanız, NeXT otomatik çektiği satırlar kayboluyor. Sadece sizin eklediğiniz satırlar kalması gerekiroscam.dvbapi(oscam prio)dosyası fabrika ayarlarına dönüp duruyor.benim yaptığım ayarlar kayboluyor. sonra da cihaz yayınları ya geç açıyor ya da çok donma oluyor. ayarları sabitlemenin bir yolu yokmu. durakb arkadaiın verdiği dosya da işe yaramadı.Var mı çözebilecek babayiğit. Duacısı olurum.
Arkaşlara