Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Yazılım yüklerken gücelleme moduna dikkat ediniz allcode+bootloader olarak seçiniz.
Sayın karbon , allcode+bootloader seçtik ve usb den yükledik . Network dan resimdeki gibi açtığımızda freeshare gelmiyor . Bu sebebden aktif edemiyoruz .. Sebebi ne olabilir ?
Sayın karbon , allcode+bootloader seçtik ve usb den yükledik . Network dan resimdeki gibi açtığımızda freeshare gelmiyor . Bu sebebden aktif edemiyoruz .. Sebebi ne olabilir ?
sonunda problemi çözdüm,
yerel network ayarlarını DHCP açık ayarlarsanız doğrudan modemin veya routerın kullandığı DNS adreslerini alıyor. Bu DNS ler çalışmasına rağmen cihaz nete çıkamıyor ancak ping atıyor. Bunun yerine DHCP kapalı yapıp, DNS ayarı olarak da kullandığınız modem veya router' ın gateway adresini girmeniz gerekiyor. ( örneğin 192.168.1.1 gibi)
umarım bu prolem bir sonraki yazılım da ortadan kaldırılır.
selamlar ve sevgiler
Arkadaşlar sadece son yazılımı yükledim freeshare i aktif ettim...modemime kablolu bağlantıyı yaptım...burda paylaşılan allshares' ı indermedim.nasıl ayarlanır anlamadım da zaten....sadece receiveri fişi çekerek kapattıysam yerel network ayarlarından dhcp kapalı yapıp güncelliyorum. nerdeyse bütün şifreli yayınları alıyorum...abartısız söylüyorum
Ben de minix'i bir kaç gün önce aldım. Uydu işlerinden hiç anlamam fakat ilk açtığımda otomatik bir güncelleme vardı onu yaptım. ardından freeshare'i gerektiği şekilde aktif ettim ancak burada söylenen kanalların hiç birisi çalışmıyor yine de. Acaba ben mi yanlış yapıyorum ? internet bağlantısında sorun yok youtube videolarını falan izleyebildim minix üzerinden.
İki üstteki arkadaşın da her şeyi nasıl izlediğini pek merak ettim doğrusu.
Arkadaşım açıkça nasıl yapıldığını anlatabilirmisin?
F-Share bağlantısı ile ilgili sorun yaşayanlar linkteki anlatımı yapmayı deneyiniz.
http://www.next.web.tr/showpost.php?p=4358&postcount=70
F-Share bağlantısı ile ilgili sorun yaşayanlar linkteki anlatımı yapmayı deneyiniz.
http://www.next.web.tr/showpost.php?p=4358&postcount=70