bende güncel yazılımı hemm usb den hemde uydudan otamatık yuklememe ragmen resimde ki free -share yazısı gelmiyor bu neden olur
hocam internet bağlantısı yoksa nasıl olacak ? Usb den yükledikten sonrası için nasıl aktif edilecek ?
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
bende güncel yazılımı hemm usb den hemde uydudan otamatık yuklememe ragmen resimde ki free -share yazısı gelmiyor bu neden olur
SN KARBON SORUM SİZE OLACAKTI ... TEŞEKKÜRLER
hocam internet bağlantısı yoksa nasıl olacak ? Usb den yükledikten sonrası için nasıl aktif edilecek ?
Hocam. bu forumda ki Güncel 7.4.2012 yazılımı usb den yüklediğim halde bugün (9.4.2012 -TS:18:33 ) itibari ile Uyduyu (MiNiX HD) açtığımızda "-Bu yazılım Güncel değil. uydun güncel yazılım yüklemek istermisiniz ?.." Şeklinde ısrarla uydudaki yazılımı tekrar yüklememizi istiyor? sadece uydudaki yazılımı yükleyince Bu soruyu artık sormuyor. Acaba Uyduna gönderilen yazılım ile burdaki 2012 yazılımı farklı bir yazılmmı diye sormak istedim.
next minix hd 8psk sinyallerini alıyormu acil önemli örneğin orange france bis tv
Çanak antenden Astra Hotbird Sirus uyduları gerekir.Freeshare kullanımı için internet bağlantısı yeterli mi? Cevaplarsanız memnun olurum.
Çanak antenden Astra Hotbird Sirus uyduları gerekir.
arkadaşlar ben biraz önce yeni 07.04 2012 yazılımı yükledim ama cihaz şimdi açılmıyor
neden olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim
yapamayan arkadaşlar için yazdım freeshare oldukça güzel çalışıyor dhcp kapalı yap hotbirde chelse pech kanalına gel ekranda şifreli yazıçak sonra kumandadan cihazı kapat 10 sn bekle aç bu arada açtığın zamaninternet kablo cihazda takılıyken yeşil ışığın dışında turuncu ışık var onun devamlı yanıp sönmesi gerekiyor eğer yanıp sönmüyorsa tekrar yerel network ayarlarına geri dön dhcp aç sonra yeşil tuşa bas st ip alınmışdır diyeçek sonra dhcp yi kapar dedim kanala gel kanaldayken kumandadan kapat aç açıldığını görüçeksin bunu yap inan çalıştığını görüçeksin hepsi bu birde diğer server lara gelirsek cccam oldukça iyi çalışıyor ben test yaptım bilgine...
Anlayamadığın nokta nedir dosttum yaz cevaplayalım