Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
sn. karbon selamlar, benim next hd minix uydu alıcımda uydu seçeneklerimde sadece
* hotbird 6,8,9 hatırladığım
* eutelsat
* türksat 2a/3a
var bunların dışında hangi uyduları eklemeliyim ve bu hotbird 13 , astra 19 bunları nasıl eklerim yardımcı olabilirmisiniz acaba,
Freeshare çalışmıyor deneyen varmı neden açaba ?
evet freeshare şuan çalışmıyor. problemin en kısa zamanda çözülmesi için gerekli bilgiler, gerekli mercilere ulaştırılmıştır. saygılarımla.
Next Minix HD ( 07-04-2012 ) Tarihli FreeShare Server Yazılımı
Yazılım ilk @durakb arkadaşımız tarafından forumda yönlendirme linki olarak verilmiştir. Tarafımdan yazılım dosyası foruma eklenmiştir. Syn: @durakb arkadaşımıza teşekkür ederiz.
Yazılım Notları:
1- Sleep (Uyku modu) sorunu düzeltildi.
2- Diseqc motor ile sinyal alamama sorunu düzeltildi.
3- Hava Durumu'na daha fazla şehir eklendi.
4- EĞLENCE isimli yeni menü adımı eklendi ve internet uygulamaları burada toplandı. İleride eklenecek olan internet uygulamaları yine bu menü altında ulaşılabilecek.
5- YouTube menüsü iyileştirildi, arama klavyesi eklendi.
6- Ekran klavyesi geliştirildi.
7- FreeShare sorunları düzeltildi.
8- FreeShare ve **cam aynı anda düzgün çalışmama problemi giderildi.
9- 3 Adet farklı kablosuz ağ için ağ şifreleri hafızada tutulacak şekilde ayarlandı.
10- Kanal düzenleme altında Kanalları USB'ye yedekleme ve USB'den bu yedekleri geri yükleme özelliği eklendi
11- Sistem iyileştirmeleri yapıldı.
Free Share i Network Ayarları menüsünden 666666 tuşlayarak aktif edebilirsiniz.
Not: Yazılım yakında uydu güncellemede de aktif olacaktır.
Yazılımı attıktan sonra internet kablonuz takılı iken gereçler yerel network ayarları menusunda kumanda ile 666666 tuşlayın menuya alta Sarı renkli Free Share gelecek aktiv olacaktır sonra hotbird astra gibi uydularda yabancı bazı kanallara bakabilirsiniz açılan kanallara örnek olarak;
Hotbird 13
Cyfra bazı kanallar
Nova bazı kanallar
Jsc sportlar
Bis bazı kanallar
Sky bazı kanallar
Hrtler
XXX adult kanallar
Astra 19
D+ bazı kanallar
Csat bazı kanallar
Free Share i Network Ayarları menüsünden 666666 tuşlayarak aktif edebilirsiniz.
resimli anlatabilirmisin
bu soruna bir çare düşünülüyormu acaba şifreli kanaldan yaptıgı kayıttan sadece minik hd cıhazda seyredersin başka yerde seyredemezsin acmıyor şifreli kanalın kaydınıda şifreleyerek kaydediyor .
hocam ilginiz için teşekkürler. dediğiniz dosya ya server bilgilerimi yazdım ve linkteki gibi yükledim başlangıç ve bitiş portları girili geldi ancak otutumu aç diiynce Şu uyarı geliyor "geçersiz giriş düzeltmek için devam edecek misiniz" evet diyorum server portu bitiş numarasına geliyor imleç ordan yön tuşuyla devam edincede "toplam port sayısı 32 den fazla" diye uyarı geliyor evet diyince port 0 oluyor ve 53000 - 53013 den fazla giremiyorum, ayrıca yazılımı yüklediğimden beri server bağanmada hata veriyor bağlanamıyorum...
İYİ GÜNLER .Daha önceden manuel girilebilen HİSPA daki 11503 v 700 RADYOLAR (NiSAN YAZIMINDA) Artık girilemiyor. 700 yazdığım halde SÜREKLİe tekrar 1000 dönüyor. radyolarıda dinlemek istiyorum. acaba bu sorun düzeltilebilirmi ? Aynı şey tüm uydulardaKİ SADECE RADYO YAYINI YAPAN 1000 SR altındaki Tüm radyolar içinde bu durum geçerli. hiç birinin tpsi artık girilemiyor lütfen yardım
yazılımı attıktan sonra newcamd client bölümüne server bilgilerimi yazayım dedim server portu bölümüne port başlangıç ve bitiş rakamlarımı giremedim gelen uyarı 32 den fazla giremezsin benim girdiğim rakam 53000 - 53020 bunu giremiyorum sadece 53000 - 53013 girebildim. Bu durum nasıl düzelebilir...
Menü - Yerel Network ayarları kısmına gelerek kumanda ile 666666 tuşladığınızda ekteki resimde de görüldüğü gibi sarı nokta ile gösterilen Free -Share aktif olmaktadır.
bende güncel yazılımı hemm usb den hemde uydudan otamatık yuklememe ragmen resimde ki Free -Share yazısı gelmiyor bu neden olur
Yazılım yüklerken gücelleme moduna dikkat ediniz allcode+bootloader olarak seçiniz.