Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
bence çok haklisin iks nin çok eksiği varVay arkadaş bi yetkilide çıkıp sebep şudur demiyor bizde para verip ıks yeniliyoruz
Son ana yazılımı geri yükleyin iks açıyorVay arkadaş bi yetkilide çıkıp sebep şudur demiyor bizde para verip ıks yeniliyoruz
iks acıyor ama eksikleri varSon ana yazılımı geri yükleyin iks açıyor
2071 iyi bir cihaz, başka bir cihazla da sonuç değişmeyecektir, iks nin performansı artık bu…önerim iptv aboneliği almanız olurGeçen hafta 2071 cihaz aldim turksatta belgesel kanallarini qxiyor ama sinema tv kanallarini açmıyor neden yoksa bu cihazlar acmiyormu cihazı verip hangi modelini almam gerek full sinema kanallarini açan nextin hangi cihazı bilgisi olan var mı acaba
Geçen hafta 2071 cihaz aldim turksatta belgesel kanallarini qxiyor ama sinema tv kanallarini açmıyor neden yoksa bu cihazlar acmiyormu cihazı verip hangi modelini almam gerek full sinema kanallarini açan nextin hangi cihazı bilgisi olan var mı acaba
Geçen hafta sinema tv ler açılmıştı tekrar gittiler Demek ki çalışma yapıyor yetkililerGeçen hafta 2071 cihaz aldim turksatta belgesel kanallarini qxiyor ama sinema tv kanallarini açmıyor neden yoksa bu cihazlar acmiyormu cihazı verip hangi modelini almam gerek full sinema kanallarini açan nextin hangi cihazı bilgisi olan var mı acaba
Sende hangi cihaz varGeçen hafta sinema tv ler açılmıştı tekrar gittiler Demek ki çalışma yapıyor yetkililer
Next 2071Sende hangi cihaz var
Sinema kanallarini tekrar gelirse sizde haber verirmisiniz inşallah çabuk gelir sırf o kanallar için aldim sansimada kapalılarNext 2071
Ben şuan bir sürü cccam denedim sonuç yok şuan için ama diğer uydular aktif gayet stabil çalışıyorSinema kanallarini tekrar gelirse sizde haber verirmisiniz inşallah çabuk gelir sırf o kanallar için aldim sansimada kapalılar
Cihaz bilgisi+kırmızı tuş 1234 sorununuzu çözerÖncelikle merhaba next 2071 uydu alicimi fabrika ayarlarına çevirince key gurubu felan hepsi silindi bis bölümü çıkmıyor sadece kanal lar çıkıyor key grubu tekrar dan yükleyebiliyor muyuz
Üstad bende Biss key girmek istiyorum ama dediğinizi yaptığımda ekrana birşey gelmiyorCihaz bilgisi+kırmızı tuş 1234 sorununuzu çözer
inf+tuşuna bas orada biss göreceksin bas sadece 1 gir kırmızı tuş kaydet başına 1 gir başka bir şey yapma kırmızı tuş kaydet o kadarÜstad bende Biss key girmek istiyorum ama dediğinizi yaptığımda ekrana birşey gelmiyor
Çok teşekurler verdiğiniz bilgi ile sorun çözüldüCihaz bilgisi+kırmızı tuş 1234 sorununuzu çözer