Next 2053 iks de ne zaman açılır bu kanallarTvbudan ds ye geçenlerin ( trihtv , hstry ve moonbug hiçbiri açmıyor bende de
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Next 2053 iks de ne zaman açılır bu kanallarTvbudan ds ye geçenlerin ( trihtv , hstry ve moonbug hiçbiri açmıyor bende de
Şu an sistemde bir sıkıntı görünmüyor. İnternet bağlantısı kaynaklı olabilir. Tarihin tanımsız görünmemesi lazım. Sizinki muhtemelen internet bağlantısından ya da cihaz internet ayarlarından kaynaklı. 3 adet Next 64 kullanıcısıyım. Üçü de internete bağlı. İKS de sıkıntım yok.Iks de sorun var sık sık donuyor ayrıca şifreli yayın ayarlarında bitiş zamanı tanımsız yazıyor 2071 sizlerde sorun varmı yoksa sadece bendemi ıks aktivasyonunu yeni yaptım
İnternet güncellemelerde çalışmıyor….İks ve internet uygulamaları açılmıyor next 2000hd minix uydu sayın yetkililer bakabilirsiniz kolay gelsin hayırlı ramazanlar ve hayırlı iftarlar. ve yarın için hayırlı cumalar dilerim
Selam sansar hocam 5 gün önce next 2071 uydu alıcısı aldım uyduyu kurdugum 2 gün ıks ve next iptv sorunsuz izliyordum 3 gündür yayın yok internet hızı 59mgb sorun nerdeServerde herhangi bir sorun yok. İnternet bağlantınızı ve IKS sürenizi kontrol edin.
ıks yeniliyoruz,bakım var şu var bu var diyerek üç gündür ıks den faydalanamıyoruz ama ıks günü doldumu hemen kesiyorlar bu boş geçen günleri nasıl telafi edeceksin NEXT.Serverde bakım var beyler. Gelir işlemler bitince.
Bende de durum aynı,ilgili yere mail attım verdikleri cevap bu yayınların garantisi yok. Alacak olan arkadaşlar iyi düşünsün derim.ıks yeniliyoruz,bakım var şu var bu var diyerek üç gündür ıks den faydalanamıyoruz ama ıks günü doldumu hemen kesiyorlar bu boş geçen günleri nasıl telafi edeceksin NEXT.