Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Next 2071 V3.362 Yazılımı (21.11.2024)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

noir23

New member
Üye
23 Tem 2024
3
0
1
Bir tanıdığım 2071 cihazı satın almış fakat yanında ip tv bilgileri verilmemiş. Sadece cihaza girişi yapılmış ve cihaz üzerinden XtreamCode ve Joker üzeirnde url ve şifre ***** şeklinde gözüküyor. Bu bilgileri nasıl görebilirim?

Sansar Selim

Moderator
Yönetici
Moderator
4 May 2020
916
789
93
Cihaz IP adresi ile telfonundan bağlanıp görebilirsin. Direkt cihaz üzerinden göremiyorsun.

Sansar Selim

Moderator
Yönetici
Moderator
4 May 2020
916
789
93
Cevabınız için teşekkür ederim. Biraz daha açıklayıcı şekilde bunu nasıl yapabilirim anlatabilir misiniz?
Cihaz bilgisine gelin. Alt kısımda bağlanacağınız İP adresi ve Türkçe açıklaması yazıyor. Talimatları uygulayın ve cihaz arayüzüne erişin. Arayüz de Türkçe. Joker bölümüne gelin görürsünüz bilgileri zaten

noir23

New member
Üye
23 Tem 2024
3
0
1
Cihaz bilgisine gelin. Alt kısımda bağlanacağınız İP adresi ve Türkçe açıklaması yazıyor. Talimatları uygulayın ve cihaz arayüzüne erişin. Arayüz de Türkçe. Joker bölümüne gelin görürsünüz bilgileri zaten
Teşekkür ederim. Bilgileri buldum. Bu IP TV bilgileriyle Next cihaza gerek duymadan farklı bir uygulama üzerinden izleyebilir miyim?

saranturk

New member
Üye
7 Ağu 2024
2
0
1
Merhaba arkadaşlar. Başlığa 2000 HD yazmışım ama cihazım next 2071.
Joker IPTV ile cihaz açılsın seçeneğini işaretliyorum. Son izlenen ile açılsın seçeneği maalesef sönük çıkıyor ayarlarda seçilmiyor yani buton aktif değil. Ayrıca cihazı favori listesi oluşturduğum bir kanalda kapatınca cihazı geri açarken IPTV hesabı yeniden seçtiriyor yani kurulu hesabı görmüyor ve son kapattigim kanalda açmıyor. Sebebi ne olabilir. Favori listesinde degilde normal bir katogori listesi kanalında kapatırsam kapattığım kanal hangisi ise o şekilde açılıyor kurulu hesap üzerinden. Ama dediğim gibi favori listesine girip oradan bir kanal izlerken kapatırsam joker IPTV boş kanal listesi ile açılıyor ve hesap seç diyor görüntü de gelmiyor hali ile liste boş olduğu ve hesap seçili olmadığı için.Sebebi ne olabilir. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

ahmet1980

Member
Üye
17 Eki 2023
49
13
8
next 2000 hd mi kaldi şimdi next 2071 en son cıkan next 2071 bazı sorunlar varken adamlar yazılım destegi bile isteksiz gönderiyor tüm sorunları bitirmişler gibi next 2071 iptv sorunları devam ediyor turkce kategorisinde çalışmayan kanallar cihazı donduruyor radyo kategorisinde çalışmayan radyolar cihazı donduruyor joker bölümü internetten mp3 https:// sectin mi url linkinden radyo iptv dosyası yukledin mi radyo listesinin içine gezinemiyorsun hangi radyo ya tıklasan ok le menu yu kapatsan ok le tekrar menu yu actın mı liste boş gösteriyor liste kayboluyor. next temel sorunlara hiç deginmiyor yok sistem iyileştirmesi yapıldı yok uydu frekansları duzenlendi bu sorunlarada bi deginin bu sorunları ürünü satın alan kullanıcılar mı giderecek next kaliteden ödül veriyor her ürüne kalıcı sorun sorunlar bırakmaya calışıyor

joker girip te
internetten mp3
https://
aktifiptv.com/radyo.m3u

bu sorunu cözmeye bile yanaşmıyor next

Son düzenleme:

saranturk

New member
Üye
7 Ağu 2024
2
0
1
Yanıt olarak bir sorunda ben yazayım. Next 2071 cihazda favori listesinde bir kanal izlerken cihazı kapatınca tekrar açtığımda cihazı ekrana boş kanal listesi geliyor kapattigim kanalda açmıyor. Bu sorunu yaşayan var mı acaba.

ahmet1980

Member
Üye
17 Eki 2023
49
13
8
Next 2071

Joker giriyorsun
internetten mp3 seçiyorsun
https:// seçiyorsun
aktifiptv.com/radyo.m3u
girip kaydettin mi liste açılıyor
menu açıkken listeki radyolar calıyor
ok bastin mı menu kapanıyor
tekrar ok bastin mi menu açılıyor
listeyi boş gösteriyor veya sistem radyo kategorisine yada turkçe kategorisine atıyor bu sorunu next gidermesi lazım saygılar

D

debug

Guest
forumda bulamadım
en azından bu cihaz için zaten diğer bi kaç cihaz için var onlarda olmuyor
Next 2071CCcam Bilgilerinin Girilmesi nasıl oluyor bile varmı?
usb ile

mert93

New member
Üye
10 Eyl 2024
1
0
1
merhabalar 3-4 gündür next 2071 cihazımda tkgs güncellemesinde lütfen daha sonra tekrar deneyin şeklinde hata alıyorum çözümünü bilen yardımcı olabilir mi acaba , teşekkürler

oyilmaz15

0
Üye
5 Şub 2015
5
6
3
Next 2071 için sipariş verdim. Gelen mailde
Satın almış olduğunuz Garanti Süresi Uzatma Yazılım Güncelleme işlemin tamamlanması için ürünün kumandasından MENÜ > Ayarlar > Ok > Sistem Bilgisi > Ok > Gelen TV Ekran resim görüntüsü isteniyor. Ancak MENÜ- Ayarlar kısmında Ok- Sistem bilgisi yok

kaankar

0
Üye
8 Ara 2011
23
3
3
Karabük
Next 2071 için sipariş verdim. Gelen mailde
Satın almış olduğunuz Garanti Süresi Uzatma Yazılım Güncelleme işlemin tamamlanması için ürünün kumandasından MENÜ > Ayarlar > Ok > Sistem Bilgisi > Ok > Gelen TV Ekran resim görüntüsü isteniyor. Ancak MENÜ- Ayarlar kısmında Ok- Sistem bilgisi yok
Son verilen güncellemelerde Menu Girişler server iks emu giriş menusunu açmak için

Düzen-Cihaz bilgileri üzerinde kırmızı tuş 1234 girerek aktif ve pasif hale getirilebilir

nextreyiz61

0
Özel Üye
8 Şub 2015
506
75
28
Trabzon
iks yerine forever üyelik olsa iyi olurdu.
en azından cccam açamadığında bazı paketlerde devreye girerdi.
16 derece yi birkaç gün önce kurdum. fakat gel gör ki hayal kırıklığı oldu.
iks lazım olan paketlerin (supersport ve sport klüp) hiçbirisini açmadı.
cccam ise supersportların önemli maçlar (süper lig hariç ) olunca açılıyor sadece.
özleyeceğiz prima spor ve sport cek kanallarını . hem bizim ligleri veriyorlardı hem de cccam ile rahat izleniyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...