Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Cevabınız için teşekkür ederim. Biraz daha açıklayıcı şekilde bunu nasıl yapabilirim anlatabilir misiniz?Cihaz IP adresi ile telfonundan bağlanıp görebilirsin. Direkt cihaz üzerinden göremiyorsun.
Cihaz bilgisine gelin. Alt kısımda bağlanacağınız İP adresi ve Türkçe açıklaması yazıyor. Talimatları uygulayın ve cihaz arayüzüne erişin. Arayüz de Türkçe. Joker bölümüne gelin görürsünüz bilgileri zatenCevabınız için teşekkür ederim. Biraz daha açıklayıcı şekilde bunu nasıl yapabilirim anlatabilir misiniz?
Teşekkür ederim. Bilgileri buldum. Bu IP TV bilgileriyle Next cihaza gerek duymadan farklı bir uygulama üzerinden izleyebilir miyim?Cihaz bilgisine gelin. Alt kısımda bağlanacağınız İP adresi ve Türkçe açıklaması yazıyor. Talimatları uygulayın ve cihaz arayüzüne erişin. Arayüz de Türkçe. Joker bölümüne gelin görürsünüz bilgileri zaten
ustam elle gir 2 dakikaforumda bulamadım
en azından bu cihaz için zaten diğer bi kaç cihaz için var onlarda olmuyor
Next 2071CCcam Bilgilerinin Girilmesi nasıl oluyor bile varmı?
usb ile
Arkadaşlar next innova 4k iks servisi nerde alabilirim
evet ben 2071 için yaptım 1 yıl geçerliOzatınca olormo
Ozatınca oloİnnova Garanti Süresi Uzatma Yazılım Güncelleme Next
İnnova Garanti Süresi Uzatma Yazılım Güncelleme Nextwww.next.com.tr
evet ben 2071 için yaptım 1
Ama benim daha garantisi varevet ben 2071 için yaptım 1 yıl geçerli
Next 2071 için sipariş verdim. Gelen maildeOzatınca olo
Son verilen güncellemelerde Menu Girişler server iks emu giriş menusunu açmak içinNext 2071 için sipariş verdim. Gelen mailde
Satın almış olduğunuz Garanti Süresi Uzatma Yazılım Güncelleme işlemin tamamlanması için ürünün kumandasından MENÜ > Ayarlar > Ok > Sistem Bilgisi > Ok > Gelen TV Ekran resim görüntüsü isteniyor. Ancak MENÜ- Ayarlar kısmında Ok- Sistem bilgisi yok
Teşekkür ederim. 1 yıl uzatıldıSon verilen güncellemelerde Menu Girişler server iks emu giriş menusunu açmak için
Düzen-Cihaz bilgileri üzerinde kırmızı tuş 1234 girerek aktif ve pasif hale getirilebilir
Anlamadımİnnova Garanti Süresi Uzatma Yazılım Güncelleme Next
İnnova Garanti Süresi Uzatma Yazılım Güncelleme Nextwww.next.com.tr