Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
@zekai bey
Cihaz yedeğinizi aldığınız zamanı hatırlıyormusunuz ? Fabrika ayarlarına döndükten sonra kanal yedeğinizi yükledinizmi bu yükleme aşamasında acaba çalışıyormu diyerek o kanalı seyrettinizmi ve o sırada seside kıstınızmı ))) çalıştığınıda gördünüz ve hemen kapattınız muhtemelen biraz sonrada açıp yedeklediniz sanırım...
Olabilir efendim Tecrübe denilen ustalığın yarısıdır yani başıma geldi çözümü hemen Usb takılı iken Fabrika ayarları 1 (sadece kullanıcı ayarlarını sil) ile reset atın sonra 1. Kanal muhtemelen Trt1 üzerine gelin sesi azaltıp çogaltın ve cihazı kapaltın ortada kaydedildi yazar fişi çıkartın takın 1 kanalda açılacaktır.
@zekai bey
Cihaz yedeğinizi aldığınız zamanı hatırlıyormusunuz ? Fabrika ayarlarına döndükten sonra kanal yedeğinizi yükledinizmi bu yükleme aşamasında acaba çalışıyormu diyerek o kanalı seyrettinizmi ve o sırada seside kıstınızmı ))) çalıştığınıda gördünüz ve hemen kapattınız muhtemelen biraz sonrada açıp yedeklediniz sanırım...
Olabilir efendim Tecrübe denilen ustalığın yarısıdır yani başıma geldi çözümü hemen Usb takılı iken Fabrika ayarları 1 (sadece kullanıcı ayarlarını sil) ile reset atın sonra 1. Kanal muhtemelen Trt1 üzerine gelin sesi azaltıp çogaltın ve cihazı kapaltın ortada kaydedildi yazar fişi çıkartın takın 1 kanalda açılacaktır.
Dost arkadaşım bana müthiş bir yardımda bulundun aynen dediğin gibi düzeldi çok sağol
Elektirik kesintisi gibi durumlarda cihaz yeniden hafızalama yapadığı için, daha önce kumandadan hangi kanalın üzerinde kapatılıp kaydedildi ise oradan açılır. Aile modunda bazı kanalların gizlenmemesi konsuna gelince siz gizlenmesini istediğiniz kanalları kanal düzenleme bölümünden kanal gizle seçeneği ile aktif ederseniz o kanal da otamatik olarak ail moduna geçtiğinde gizlenir.Cihaz fabrika ayarlarında ve genel yazılım liste güncellemelerinde yetişkin kanalları gizler ama sonradan tarama yapılarak herhangi bir işaretleme yapılmamış kanalları siz o kanala gizleme yapmadıkça gizlemez.
Kolay gelsin.
Merhaba arkadaşlar, cihazda bir favori listesine eklenen kanal neden aynı anda başka bir favori listesine de eklenemiyor?
Merhaba Ustam cihazi kapatiyorum saatler gecmesine ramen
cihaz sicak kaliyor bir bilginiz varmi
Haydar usta ben avrupadan yaziyorum
burda o kadar da sicak degil
anten ayarlarını kontrol et benimde öyleydi anten ve varsa dayzek ayırıcı kontrol et yayın tam gelsin lnb den kafa ayarı ince ayar yap inşalah düzelir saglıcakla kalmerhaba arkadaşlar ben Next 2000 Hd yi bugün satın aldım ve kullanmaya başladım...cihazda bazı kanallar çok geç açılıyor veya hiç açılmıyor...ama diğer kanallar oldukça iyi...ne yapmam gerekli ?? zor açılan kanallar:show tv,tv8,kanal 7,habertürk,fox tv.....
ben her ikisinide kullanıyorum desemarkadaşlar bu cihazdan almayı düşünüyorum acaba cihaza wifi aparatı antenli mi antensiz mi olması daha iyi?