Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
arkadslar cihaza manuel olarak biss key ve powervu key girilebiliyormu nasıl giriliyor acaba sarı amigodaki gibi cihaza elle girebiliyormuyuz
Usb den flash bellek ile film seyrederken alt yazılarda Türkçe karakterlerde ( ı ğ ş ç ) karekterlerini farklı karekter biçiminde göstermekte
Şimdiden teşekkürler.
Yaklaşık 10 ay olmuş bu sorunun cevabı verilmemiş bir arkadaş yazı dosyasında sorunlu olabilir demiş ama sorun senkronizasyon değil. Soru yukardaki gibi türkçe karekterler film akışı sırasında ekranda farklı çıkıyor bilgisayarlarda izlerken dosyaları türkçe seçersek düzeliyor ama next 2000 hd usb ile film izlerken menüde böyle bir şey yapılmıyor cihazın dil seçimi türkçe alt yazı seçimi türkçe olduğu halde filmi türkçe yazı karakterli izleme sırasında sonuç değişmiyor ışçğ gibi karakterler bozuk geliyor ekrana. Yardımcı olabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Bunun dışında cihaz piyasadaki var olan cihazların en iyisi bunuda söylemek istedim.
Arkadaşlar Next 2000 HD görüntü durdurmak mevcut mu acaba?
arkadaşlar görüntü özelliklerinde PAL NTSC PAL NTSC VAR hangisini kullanmalıyım LG 40 " var bende 180p HD
Görüntü durdurmak mevcutmu derken.?
türkiye için üretilen televizyonlar PAL desteklemektedir.
--------------------
canlı yayını durdurmaktan bahsediyor sanırım
evet canlı yayından bahsediyor bende bulamadım şahsen Haydar ustam
Görüntü durdurmak mevcutmu derken.?
Yaklaşık 10 ay olmuş bu sorunun cevabı verilmemiş bir arkadaş yazı dosyasında sorunlu olabilir demiş ama sorun senkronizasyon değil. Soru yukardaki gibi türkçe karekterler film akışı sırasında ekranda farklı çıkıyor bilgisayarlarda izlerken dosyaları türkçe seçersek düzeliyor ama next 2000 hd usb ile film izlerken menüde böyle bir şey yapılmıyor cihazın dil seçimi türkçe alt yazı seçimi türkçe olduğu halde filmi türkçe yazı karakterli izleme sırasında sonuç değişmiyor ışçğ gibi karakterler bozuk geliyor ekrana. Yardımcı olabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Bunun dışında cihaz piyasadaki var olan cihazların en iyisi bunuda söylemek istedim.
evet canlı yayından bahsediyor bende bulamadım şahsen Haydar ustam
mesela cihazın 1 saat sonra kapanmasını istiyorum.nasıl yapacağım.
bulamadım.
Merhabalar yardımcı olayım...
1.Kumandanın üzerindeki TİMER ( Yeşil ) tuşu OK.
2.Karşınıza gelen sürelerden istediğiniz süreyi seçip o şekilde EXIT ile menüden çıkıyoruz.
3.Cihaz zamanı geldiğinde kendiliğinden kapanacaktır...