Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
İptv server da filmleri izlerken durdurma yok neden ki...
bir işim çıktı filmi kapatmak zorunda kaldım şimdi tekrar izlemek istemiyorum...
bu bir an önce çözülmeli
Selamlar kardeşim size hemen yardımcı olayım yapmanız gerekenleri adım adım yazıyorum...
1.Kurulum menüsü OK.
2.Uydu kanal tarama menüsü OK.
3.Transponder yazan yere gelin ve kumandanın SARI tuşuna basın.(Düzen yazar)
4.Şimdi artık silmek istediğiniz TP leri yine SARI tuşa basarak silinsinmi diye yazan yeri EVET diyerek silebilirsiniz...
uydu şeçimleri ardından en üstten silmek istedigin uyduyu seçiyorsun taralı kanalları sil dediginde yeşil tuşa basıp uyduyu komple siliyor .türksatı ilk sıraya almak için ilk olarak türksatı taratırsan türksat en üstte olur.hangi uyduyu il olarak taratırsan o üstte oluyor .
benim cihazda en son yazılım yüklü taralı kanalları sil yeşil tuşa basınca siliyor.çok enterasan sizde başka bir yazılımmı yüklü acaba.
Ilginiz icin tesekkurler. Cihazi yeni aldim. Aldigim next bayisinde gerekli yazilim yuklemelerini yaptirdim. 20-06-2017 tarihli yazilim versiyonu gorunuyor.
Cihazin internet baglantisi kablolu dolayisiyla internetden yazilim var mi diye arattigimda son yazilimin yuklu oldugu gorunuyor. Fabrika ayarlarina dondum. Bu seferde sifreli kanallar yukluydu o gitti.
Cihazınıza depolama aygıtı bağlı değilse çalışmazherkese merhaba 2 aydır bu makinayı kullanıyorum.ben bulamadım ama belki benim hatam pause tuşu bulamadım.internet portalı kullanırken pause çalışıyor ama tv izlerken de aynı işi gören br tuş var mı ? acaba.saygılar ....
Next 2000 hd acil yardim kitledi acilmyor standby tusuna 10 saniye basiyorum Boot duzelmiyor UL yazisi cikiyor arkadaslardan yardim bekliyorum saygilarimla
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim yetişkin kanallarla ilgili şöyle bir problem var seçenekleri denedim 1_aile modu ama bilindiği gibi tüm kanalları devre dışı bırakmıyor 2-modemin fişini çek bunuda istemiyorum şunu deniyorum sat tuşundan Türksat seçerek receiver i kapatıyorum elektrik kesilmesi veya cihazın fişinin çekilmesinden sonra en son hangi kanalda veya uyduda cihazi kapatirsam kapatayım yeni açılışta yetişkin kanalda açılıyor örnek trt izlerken elektrik kesildi tekrar geldi cihaz hop malum kanallarda