- 6 Şub 2015
- 625
- 174
- 43
Arkadaşlar bu cihazda server veya ıp tv ye bağlanmak için kablosuz internet bağlantısı var mı komşudan internet alıyorum da sıkıntı olur mu
evet var sıkıntı olmadan bağlanırsınız ama her wifi aparatı uygun değil.
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Arkadaşlar bu cihazda server veya ıp tv ye bağlanmak için kablosuz internet bağlantısı var mı komşudan internet alıyorum da sıkıntı olur mu
evet var sıkıntı olmadan bağlanırsınız ama her wifi aparatı uygun değil.
Ben de aldım.
Ben de aldım.
Haydar Hocam Next 2000 HD Minix Internet Machina ile ilgili icraata başlamışsınız hayırlı olsun.....
Sayın hocalarım şimdi bana diyeceksiniz bizde bu sorunlar yok işte bende onu merak ediyorum cihaz aynı cihaz neden. mesela şu an elimde Next minik hd amigo ve amigo plus cihazlarıda mevcut fakat onlarda böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Sayın ustalarım yukarıdaki sorularıma cevaplarınızı beklemekteyim. Cihazı herhangi bir nedenle karalama amacım kesinlikle yoktur ben sadece bu sorunlar nereden kaynaklanıyor. eğer sorun cihazda ise değiştirilmesini talep edeceğim. Yoksa bu cihazı türksatta donma sorunu benim canımı bayağı sıktı. neden donsun hemde şifresiz kanalda şifreli yazısı yazarak.
Usta Merhaba;
Bayinin birinde cihazı almak için gittim ve test ettim. Test esnasında FTA kanallarda şifreli uyarısı verdi. Formda bir arkadaş da resimlemişti. Böyle bir problem var ileri ki yazılımlarda sanırsam düzelir diye düşünüyorum.