Free serveri bağladım. Ücretli next burada'nın serveri bağlanmadı. Teşekkür ederim Karbon usta... (Free server buldum 2tane,bağlı,kart sayısı yazıyor.)
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Free serveri bağladım. Ücretli next burada'nın serveri bağlanmadı. Teşekkür ederim Karbon usta... (Free server buldum 2tane,bağlı,kart sayısı yazıyor.)
Kullanan arkadaşlar kanal geçişleri hızı vs nasıl sd kanallarda gözle görülür fark var mı? bir video ekleyebilirseniz güzel olur
forumda yeni sayılırım ve henüz 15 mesajım olmadığı için doğrudan resim ekleyemiyorum.
Kısaca şöyle bahsedeyim; kanal geçişleri oldukça hızlı HD ve SD kalitesi tatmin edici, IPTV ve internet portalı oldukça hızlı bağlanıyor. Fakat ben cihazı bugün iade ettim. Sebebi ise, burada daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi herhangi bir şifresiz kanalda yayın donuyor ve ekrana "şifreli kanal" mesajı çıkıyor. Düzelmesi için bir süre beklemek veya kanal değiştirmek gerekiyor. Günde 1-2 defa değil her şifresiz kanalda yapıyor, cihazı 3 gün önce aldım fakat açıkcası cihazdan soğudum. Next teknik servisine konuyu bildirdim, LNB den kaynaklandığını belirttiler. Oysaki bu cihazdan önce aynı anten ve LNB'de 4-5 farklı cihaz kullandım ve hiç bir sorun çıkmadan izledim. İkinci defa yazışmamda Next teknik servise yayının donduğu ve mesajın çıktığı ana ait sinyal kalitesi ve seviyesini gösteren bir resim gönderdim bu defa ikna oldular sanırım, çünkü konuyu AR-GE departmanına ilettik inceleyecekler şeklinde mesaj geldi.
Yanlış anlaşılmasın cihazı kötüleme gibi bir derdim yok, aksine bu sorun dışında cihazı çok beğendim ve istemeyerek de olsa iade ettim. Sanırım Next Machina 3D alacağım. Yazılımı birbirine benziyor ama umuyorum anyı sorunu yaşamam..
Sana özelden ççektiğim resmi atabilir miyim bir deneyim, çünkü henüz buraya resim ekleyemiyorum...
Merhaba ustalar sene 2000 falandi next1000 hd ile başladım siyah kutu turksatta 20 civarı kanal vardı onu kullandıktan sonra next 2000xci daha sonraları 2010 yilinda next 18500 hd kullandım halen bu cihazı kullanmaktayim bu 2000 hd minix cihazını kullanan arkadaşlar nasıl free share özelliği var mı Turksat hotbird azersat astra 4.9 çanakları kurulu bu cihaz ile ıp tv nasıl izleniyor bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler nextciler..
cihaz 10 numara bende de Turksat hotbird azersat var free share özelliği olmaz mı şifreli kanal geçişleri normal kanallardan gibi bir farkı yok zaten genelde kanal geçişleri hızlı ip tv oynatımı da süper benim gördüğüm sadece kumandayı göze tam tutmazsanız görmüyor.
merhaba arkadaşlar
cihazı yeni aldım bende ancak biss şifre nereden girileceğini bilmiyorum. yardımcı olabilir misiniz?
Sevgili kardeşim öncelikle cihazınızı güle güle kullanmanızı dilerim AŞAĞIDAKİ LİNKTE cihazınıza nasıl GÜNCEL olarak KEY-+SOFTCAM atılır ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.
NOT.(Yalnız bu yazılımda olan bir HATA dan dolayı BİSS key menüsüne ELLE giriş yapılamamaktadır. Bu sorun geçicidir...)
merhaba, teşekkürler.
elle firme kısmını buldum ancak şifreyi kaydetmiyor. dediğiniz gibi yaptım ancak umarım bu sorun düzeltilir.