Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Next 2000 HD (İnternet Machina)Çıktığı gün aldım genel olarak memnunum ufak tefek eksikleri olsada bunlar zamanla düzelir alanlara nayırlı olsun
Benim de Next 2000HD Minix cihazım oldu.
Genel Hatları ile memnun kaldım, ancak bazı konular hakkında ya hiç bir bilgi yok, yada sosyal medya vasıtasıyla öğrendiğimiz kadarıyla bilgiliyiz.
Örneğin ben; Xpanel hakkında bir şeyler duydum ama nedir, nasıl kullanılır, nasıl üye olunur veya satın alınır, çok az bir bilgi ve iletişim, IPTV; cihazı alırken sonsuz ve sorunsuz IPTV kanalını seyredebilecektik, nasıl, ne şekilde izleyebileceğiz.
Arkadaşların birisi yada moderatörlerden birisi konu hakkında detaylı bir açıklamada bulunurlar ise kendi adıma çok memnun kalırım, sanırım cihazlarını yeni alan arkadaşlarda konu hakkında bilgilenmiş olurlar. Kaldıki ben Enigma2 cihaz kullanıcısıyım, açıkçası ben zorlanıyorum.
benide yazın salı günü elime ulaşır engeç.210tl..
Bende aldım.
bende aldım wifi+6 ay server
Üç gün sonra alalı bir ay olacak, free server'in bir ayını yedik bile... :1smile:
10 gündür bende kullanıyorum.
Mrb arkadaslar bende minix machina dan almak istiyorum şunu öğrenmek istiyorum bende hazırda minix hd tango var bunla kullandığım wifi aparatini internet machina da kullanabilir miyim eğer uyumlu değilse wifi aparatiyla siparişi verecem ekstra wifi aparatina para vermek istemiyorum tskler simdiden
Hocam next 7601 olansa kullanırsın. Platoon9333 antenli calısıyor baska model uyan varmı bilmiyorum. Saygılar