Next minix cihazlar içinde YEK numaralı cihazdı!
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Selam Aleyküm herkese hayırlı sabahlar diliyorum.
Bende bir ay önce cihazı aldım.
301 adet mesajı tek tek okudum benim sorunla karşılaşan olmamış galiba.
Cihazı wifi ile birlikte nextburada'n almıştım. Wifi ile internete bağlanıyorum işim bittikten sonra kapatıyorum. Tekrar bağlanmam gerektiğinde otomatik bağlanmıyor. Yeniden wi-fi yı taratıp parola girip öyle bağlanıyorum. Bu durum sizce normal mı? Diğer cihazım next 18500 plus otomatik bağlanıyor. 1 kere kaydediyorum bir daha parola falan sormuyor.
ikinci bir husus cihaz ilk geldiğinde kurulumu yaptım free serveri aktif ettim kanallarda en ufak bir donma olmuyordu. Mobil internet kullandığım halde cihaz stabil çalışıyordu. Nitekim yeni yazılımla beraber benim servere nazar değdi. Şimdi Eleven Hd vs. Kanalları sık sık donuyor.
Bu konular hakkında yardım alabilirmiyim?
Yardımlarınız için Şimdiden teşekkürler
SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende aldım next 2000 minix hd
İnşaallah dediğin gibi olur kardeşim bir fırsat doğarda cihazı alırsın gerçektende MİNİX serileri içinde tartışılmaz 1 numara...
gecen hafta içerisinde bende aldım
Sayın haydar1966 üstad, ücretli server yerine forumumuzda paylaşılan günlük server i önerirmisiniz. Bi de cihaza nasıl yükleyeceğimizi anlatırmısınız?
Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın haydar1966 üstad, ücretli server yerine forumumuzda paylaşılan günlük server i önerirmisiniz. Bi de cihaza nasıl yükleyeceğimizi anlatırmısınız?
arkadaşlar bu gün bende aldım şu an gayet güzel
ip tv nasıl yüklerim onu araştırmaktayım güncel nerden bulurum
ben bimeks den aldım şimdi araştırınca n11 üzerinden server hediyeli de varmış ordan almadığıma pişman oldum
merhaba arkadaşlar next 2000 hd ıptv cıhazı dıgıturk lig tv tivubu kanallarının şifrelerinide kırıyormu ? yardımcı olursanız sevinirim bende almayı dusunuyorum bu cihazdan.
![]()
Resim eklemeyi becerdim mi bilmiyorum ama wifi ye otomatik bağlanmayı becerdim.
İnternet bağlantı seçeneklerinde Wifi nin altındaki seçeneği STATİK moduna aldım. Artık her seferinde parola girmeye gerek kalmadan otomatik olarak internete bağlanıyor