Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Teşekkürler erdi burası next firmasının resmi formu gibi birşey mi ? birde zaten 200 tl fiyatlarında en iyisi bu uydu alıcısı galiba.
Yaklaşık 1 ay oldu cihazı alalı gayet memnunum benide ekleyebilirsiniz
Merhaba bende bu cihazı almayı düşünüyorum ama bazı sorularım var. 1 yıllık freeshare serverın yanında kendi ccam serverımıda kullanabilirmiyim? Birde cihazın görüntü kalitesi nasıl? Donma sorunları oluyor mu?
Öncelikle sizede merhabalar her ikisinin aynı anda çalıştığı zamanlarda cihazda hafif kasmaya yol açsada her ikisinide kullanabilirsiniz kardeşim.Görüntü kalitesi olayına gelince ben şahsen KİŞİSEL kalıp değerlerinde 15-15-13 olarak kullanıyorum, az bir ayarda tv ye yapıyorum görüntü beni oldukça tatmin ediyor.Donma sorunları derken neyi kasdettiğinizi ne yazikki anlayamadım eğer detay yazarsanız o konudada yardımcı olmaya çalışırım...
Arkadaşlar bende free server ile bein france 3 ve bein sport max 4-5-6 acilmiyor uzun zamandir..benden kaynaklanan bi sorun mu yoksa sizde de durum aynimi.bein 1-2 acik.ayrica bein sport max 7-8-9-10 da acik.
Arkadaşlar bende free server ile bein france 3 ve bein sport max 4-5-6 acilmiyor uzun zamandir..benden kaynaklanan bi sorun mu yoksa sizde de durum aynimi.bein 1-2 acik.ayrica bein sport max 7-8-9-10 da acik.
Haydar usta benim internet baglantisindan olabilir diye düşündüm.o yüzden tekrar sorma gereği buldum.hotbirdde yayın yapan sport klup kanalıda gidip geliyor.çoğunlukla kapalı bu kanalda..internette sorun olabileceğini düşündüm.o yüzden tekrar sordum.kusura bakmayın...
beni ekleyin yeni aldım güzel makina
Sayın yönetici beni de ekleyebilirsiniz listenize