Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Cihazı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum çok memnunum ancak flash diskten müzik dinlerken sadece 1 parca dinleyebiliyorum devamlı dinlemem için nasıl bir ayar yapmam gerekiyor bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Merhabalar yapmanız gerekenleri madde madde sıralıyorum.
1.Önce kumandanın USB tuşuna basıyoruz.
2.Sonra SAT tuşu ile MÜZİK leri seçiyoruz.
3.Karşımıza gelen müzik dosyalarına X ile işaretliyoruz ve bir tanesinin üzerinde çalmayı başlatıyoruz. .
4.Şimdi kumandanın EPG tuşuna basıp A olacak şekilde ayarlayıp bırakıyoruz.
5.Akabinde yine kumandanın FAV tuşuna basıp iki ters ok işareti seçeneğinde bırakıyoruz.
6.Şimdi sırası ile müzikler çalmaya başlayacaktır...
usb'ye basınca direkt içini görebilseydik daha iyi olacaktı !
iki ok işareti seçeneği aktif olmuyor sadece sola ok veya dalgalı ok seçeneği çıkıyor. aynı parçayı tekrarlıyor
Ben size yapmanız gerekenleri yazdım siz maalesef beceremiyorsunuz az önce kendim yazdıklarımı test edip o şekilde yazdım.! Müzikler sıra ile gayet iyi sorunsuz bir şekilde sırayla çalıyordu...
BECEREMİYORSUNUZ !!!!!!!
Yaptıklarımı videoya çekip buraya linkini koyacağım. dediklerinin aynısı ise formu terk edecekmisin ?
( X ile işaretliyoruz ) ne demek ?
benide ekleyin
slm next 2000 hd de powervu çalışması için free share kapalımı olması gerek acaba
Selamin aleykum, beni de yazar misiniz? bende 3 gun once aldim next machina 2000 hd sorum şu: cihaz 8mbit Internetle, internette dolaşan günlük free iptv lerde donma oluyor mu? Iptv yi sorunsuz kullaniyorsaniz kac mbit netiniz var kota dolduktan sonra nasil?