Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
En son yazılım cihaz üzerinden internetten güncelleme yapmak istediğimde guncellemenize gerek yok diye yazı cikiyor.USB ile mi güncelleme yapmak gerekiyor.teşekkürler next web ......cihazda da takilmalar meydana geliyor.kanal geç geliyor. Neden olabilir.
Ustalar hepinize selamlar, bugun tespit ettiğim bir olayı sizlerle paylaşmak ve değerli görüşlerinizi/yorumlarınızı öğrenerek içinde bulunduğum problemi çözmek isterim. mevcut cihazımı kullanarak yayınları alırken bşr başka odada kurulu digiturkdeki yayının gittiğini farkeetim sinyal seviyesi 0 olarak gözüküyor. next hd 2000 cihazımı kapattım digiturkun enerjisini kesip tekrar calıstirdığımda sinyal geri geldi ve kanallar açıldı. Yani Next Hd cihazı ile bir diğer odadaki digiturku aynı anda izleyemiyorum. bu arada next Hd cihazını kullandığım odada dahili uydu alıcısına sahip televizyon var ve burda dahili uydu alıcısı ile turksat yayınlarını izlerken digiturkde herhangi bir sinyal kaybı olmuyor.
1.Her iki odadaki tv lerde kullanılan hatlar birbirinden bağımsızmı.? ( Paralel olmaması gerekiyor.)
2.2000 Hd cihazınızın dayzek swiç ayarlarını oturduğunuz ev-apartman-site her ne ise oraya uygun yaptınızmı.?
Haydar ustadım,
Konu ile ilgili cevabımı aşağıda bulabilirsin.
1- hatlar birbirinden bağımsız.
2- sitenin ortak çanak sistemini kullanıyorum. dayzek swiç ayarı yapmadım nasıl yapmam gerekiyor?
Şimdiden teşekkürler
Evet şimdi oldu demekki hatlar birbirinden bağımsız o halde cihaza dayzek swiç ayarlarının yapılması gerekiyor...
1.Kumandanın MENÜ tuşu OK.
2.KURULUM menüsüne gelip UYDU SEÇİMLERİ kısmı OK.
3.Türksat seçili olarak DISEGC-SWİÇ kısmı OK.
4.Disecg 1.0 olan kısım A olacak. OFF ise A ya alın A ise o zaman B ye alın.( Türksat genelde A olarak seçilmektedir ama bazen B olabilmektedir.)
5.Şimdi ise bir alt satırdaki Disecg 1.1 OFF konumunda olmalıdır.
6.EXIT tuşuna basarak karşımıza gelen yeni menüden Kumandanın KIRMIZI tuşuna basarak hafızaya alın.
7.Şimdi duruma tekrar bakınız...
Ustadım dediğin şekilde yaptım fakat Disecg1.0 zaten A da ve kalite %80 civarında B ye alınca %33 e dustu 4 saniye sonra %10 a düştü Disecg 1.1 off durumundaydı oynamadım. bu halde ne yapmalıyım
Sevgili kardeşim maalesef benden bu kadar zaten her şey cihazda hazırmış durumu yerinde görmeden bu şekilde yardım etmek çok zor.!
Ben de aldım
sinasi 60 Bende 13.09.2017 de aldım listeye eklermisınız tüm emekleriniz için sosuz teşekkürler
Bende bu cihazi aldim ve çok memnunum benide eklermisiniz saygilar...
Hocam bu feed yayın 4:2:2 yayın formatını destekliyormu.
Next minix hd
Haydar abı iyiakşamlar bende next kulaniyorum cihazım next 18500cis plus bu eklem nedir bendem 2000 alsam diyor��
Bende aldim next 2000 minix benide ekleyebilirsiniz