Slm benim playboy lar acilmiyor icerik vizlendi diyor nasil acilir acaba?
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Slm benim playboy lar acilmiyor icerik vizlendi diyor nasil acilir acaba?
herkese selamlar bende yaklaşık 10 aydır bu cihazı kullanıyorum ve açıkçası oldukça memnunum iptv özellikle çok başarılı kanal geçişi yükleme hızı filan bazen uydudan izliyorum sanıyorum.
yalnız tek sorunum kumandanın sağlıklı çalışmaması kutudan çıkan kumanda belki sorunludur dedim yenisini aldım oda aynı şekilde çalışıyor. Sorunsa şu şekilde belli açılardan kumanda sinyalini algılamıyor, göz tv nin önünde takılı olmasına ragmen cephesinden biraz kenarda kaldıysam kumanda görmüyor. Bazen cephede bile olsa açma kapama yaparken tutukluk yapıyor. Bu sorunu yaşayan var mıdır? genel bir sorun mudur? yeni bir göz almayıda düşünüyorum çözüm olur mu acaba.
Çok büyük ihtimalle cihazın alıcı gözünde bir sıkıntı olabilir bu şekilde sıkıntı yaşayan kullanıcı sayısı çok nadir görülmektedir...
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, yeni bir göz bakmaya başlıcam şimdi...bununla birlikte cihazın kendisinde sorun olma ihtimali nedir acaba? bu sorun dışında hiçbir şikayetim yok çalışmasından yana
kaliteli bir pil al o sayede bayağı bir düzelme oluyor.herkese selamlar bende yaklaşık 10 aydır bu cihazı kullanıyorum ve açıkçası oldukça memnunum iptv özellikle çok başarılı kanal geçişi yükleme hızı filan bazen uydudan izliyorum sanıyorum.
yalnız tek sorunum kumandanın sağlıklı çalışmaması kutudan çıkan kumanda belki sorunludur dedim yenisini aldım oda aynı şekilde çalışıyor. Sorunsa şu şekilde belli açılardan kumanda sinyalini algılamıyor, göz tv nin önünde takılı olmasına ragmen cephesinden biraz kenarda kaldıysam kumanda görmüyor. Bazen cephede bile olsa açma kapama yaparken tutukluk yapıyor. Bu sorunu yaşayan var mıdır? genel bir sorun mudur? yeni bir göz almayıda düşünüyorum çözüm olur mu acaba.
Bu cihazda uydu kanalları ve iptv kanallarımız için karışık liste oluşturma şansımız var mıdır? Şuanda yoksa bile ilerde yazılımla eklenmesi için talep geçme şansımız burdan next yazılımcılarına ulaşma şansımız olur mu. Böyle bir özellik olsa çok faydalı olur diye düşünüyorum bir çok kişi iptv kullanmaya başladı bazı spor ve sinema kanalları için bununla birlikte ulusal kanallarıda uydudan izliyoruz karışık liste olsa cihaz kanala göre uydu yada internetten veriyi alsa çok iyi olurdu
Bu cihazda ethernet portu olmaması sıkıntı yaratmıyormu
Amigo kullanıyorum bu cihazı gözüme kesitrdim ama neden etherneti yok böyle bir cihazın wifi var ama bazı durumlarda yeterli olmayabilir.
Bu cihazda ethernet portu olmaması sıkıntı yaratmıyormu
Amigo kullanıyorum bu cihazı gözüme kesitrdim ama neden etherneti yok böyle bir cihazın wifi var ama bazı durumlarda yeterli olmayabilir.
Uydu alıcını iyi günlerde kullan.Bu gidişle herkesi 2000 hd internetli yapacağım.tüh be ikiyüzüncü olmaktı hedefim ıskaladım:1smile::1smile:
Uydu alıcını iyi günlerde kullan.Bu gidişle herkesi 2000 hd internetli yapacağım.
Haydar ustam teşekkür ederimSevgili kardeşim @erdinç yeni oyuncağın hayırlı olsun güle güle kullanmanı dilerim senide kullanıcı listesine ekledim gitti...
Abimmm bu ihtiyar vede inatçı varyaa inadından almadı bunca zamandır ha şimdide keşke bi sene önce almak varmış der sorsak .
Erdinçim en iyi günlerde güle güle kullan tekrar hayırlı olsun.
Merhaba ben yeni uyeyim, Next 200HD internet machine uydu aldim fakat yayin nerde ise her uc , dort dakada bir donuyor , ve sifreli yayin deyip tekrar aciliyor , bu genelde tum sifreli kanlarda aynisini yapiyor ne yapmaliyim , tesekurler