Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Bugün itibariyle bende artık next 2000 hd minix internet machina uydu alıcı kullanıcıyım. Ücretsiz x panel kullanımı mevcut mu acaba ?
@Amedyo
Bende aldım, oldukça güzel cihaz
ben de aldım bu cihazdan.
haydar üstadıma
değerli üstadım haydar 1966 isminizi kullanarak başlıyorum hatam var ise özür dilerim hocam tavsiyeniz üzerine 22.05.2018 tarihinde bu cihazı aldım ambalajını kendim açtım üzerinde yüklü olan yazılım v1.577(P1.1.2)30.10.2017 tarihli tek çanak kullanımım türksat olup kanal taramada network açık olarak kanal taramasını 12380 frekansında manuel olarak yaptım ve sıraladım.
1-üstadım cihaz görüntü-ses-kanal geçişi ve birde kumanda algısı yönünden harika machina 3d kullanıcısı olarak kumanda algısını kıskandım.
2-yeni yazılımı bu siteden indirip ara yazılımları yüklemeden usb ile yükleyebilirmiyim key dosyası dahil.
3-cihazı henüz internet amaçlı kullanmayacağım,son yazılımı usb ile yükledikten sonramı 1 nolu kullanıcı ayarları seçeneğinimi sileyim.
4-göstermiş olduğunuz alakaya sonsuz teşekkür eder saygılarımı sunarım.
Haydar hocam belki bir bilgin vardır machina 2000HDmini ilk çıktığında satın aldık fabrika serveri dolduğundan bir 6 ay uzattılar oda doldu kapattılar ve yeni fabrika serverini bugün satın aldım.Server cihaza yüklenmiş Bitiş tarihi 23.05.2019 yazıyor fakat şifreli kanalları açmıyor. cccam serverimi açıyorum şifreli kanal açıyor.Neden server bitiş tarhi yazdığına göre cıhazın şifreli kanalları açması lazım sorun ne olabilir.
Arkadaşlarım Haydar hocam sitede görvli arkadaşlarım benim kafama takılan bir konu var ben ne zaman sitede bir sorunumu dile getirsem Dost abim dışında bir Allahın kulu soruma yanıt vermiyor neyin nesi anlamadım bakın sitede sorunlarıma yanıtsız soruları görürsünüz Mesela az önce Haydar hocama bir konu danıştım o beni atlayıp bir başka arkadaşa cevap vermiş.İnsan olumlu veya olumsuz bir yanıt yazarnede olsa burası bir paylaşım sitesi kendime diyorum birilerine bir yannışımmı olduda iki satır yazı yazılmıyor diye onuda bulamıyorum.
Haydar bey merhaba durumu anlatınca rahatladım Bende acaba bir yeryerde bir yannışmı yaptım diye düşünüyordum. Ne ise bende yanılmışım bende sizden özür dilerim. Anlattıklarınızı uyguladım fakat sonuç aynı şifreli kanallar açılmıyor CCCAMserverimi açıyorum şifreli kanallar açılıyor İP server çalışıyor fakat bugün aldığım fabrika serveri şifreli yayın ayarlarında IKSbitiş tarihi 23.05.2019 yazmasına rağmen şifreli kanalları açmıyor. İlgin için teşekkür eder işlerinizde başarılar dilerim.
üstadım verdiğiniz bilgiler için teşekkürler iyiki varsınız 1 nolu seçeneği resetlersek mevcut kanallarım silinirmi yedekalıp yükleyebilirmiyim birde usbde yalnız yazılımdan başka birşey olmayacakmı
yeni yazılım yükledim stanby a alınırken herdefasında kaydediliyor yazıyor normalmi üstadımRica ederim 1 nolu seçenekte yazmış olduğum bölümler resetlenir.Kanal listenize hiç bir şey olmaz ayrıca yedek almanız her daim sizin için elzem olacaktır.Usb de benim bir sürü bilgilerim var ama bu kesinlikle sıkıntı yaratmaz.Yazilim güncellemesi yapılırken zaten versiyon bilgisini görüp o şekilde yazılım atılıyor.Kafaniza takılan ne varsa lütfen yazınız çekinmeyiniz...