Merhaba, beni de ekleyin lütfen....
Teşekkürler...
@kurtmaker
benide ekleyen olursa sevinirim .
benide ekleyebilirsiniz.
Arkadaşlar cihazlarınız hayırlı olsun güle güle kullanmanızı dilerim kullanıcı listesine eklendiniz...
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Merhaba, beni de ekleyin lütfen....
Teşekkürler...
@kurtmaker
benide ekleyen olursa sevinirim .
benide ekleyebilirsiniz.
Beni de ekleyebilirsiniz bu guruba gayet kullanışlı bir cihaz.Yalnız bu aralar int.bağlanmıyor
Hayırlı olsun arkadaşım en iyi günlerde kullanmanızı dilerim.Beni de ekleyebilirsiniz bu guruba gayet kullanışlı bir cihaz.Yalnız bu aralar int.bağlanmıyor
Merhaba, bu cihazın kumandasıyla tv yi de kontrol edebilmek için ne yapmamız lazım?
Sürekli olarak wifi çıkarıldı hatası alıyorum wifi bağlantıda problem var, antenli wifi aparatı almıştım onda mı sorun var acaba, başka bi marka istedim uyumlu, birde onu deniyecem, sorun cihazda mı aparatta mıdır acaba
Bugün aldım şuanda bjk/Trabzon maçını iptv den izliyorum harika motorlu öanak antenimi kuramadım diseq12 170 cm çanak anten herhalde bu alette motorlu (usal) hariç kullanılmıyor
Değerli forum üyeleri herkese merhaba, bu forumu yeni gördüm ve hecnüz üye oldum. Next 2000 hd minix'i almayı ben de düşünmekteyim fakat kullanıcılara çok basit bir sorum olacak. Umarım bir yardımcı olan çıkacaktır.
Diyelim ki uydu üzerinden herhangi bir tv kanalını izlerken pause tuşuna basıp görüntüyü anlık olarak dondurduğunuz zaman, ''zoom'' fonksiyonu çalışıyor mu? Yani durdurulan görüntüye zoom yapıp yakınlaşıyor yada uzaklaşıyor mu? Belki 1 dakikanızı bile almaz denemesi. Cevap veren olursa sevinirim teşekkürler.