Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Merhaba ustalar ilk kurulum da internet e wifi ile nasilbaglacagiz bağlanma kurulum yapmadan öncemi olacak nasıl olduğunu aciklayabilirmsini bu konularda bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim .Teşekkürler.
kurulumu yaptım astra 4.9 daki belgeseller açıldı ancak football kanalları açılmadı.
1 yıllık Free Share ücretsiz server olduğu söylenmişti ancak footboll kanallarıda açılması gerekmiyormu.
Sevgili kardeşim futbol kanalları derken hangi uydudaki hangi kanalları kasdettiniz bilmiyorum fakat cihazda bulunan free-server de ne varsa o açılır.! Her kanal maalesef açılmamaktadır sonuçta adı üzerinde BEDAVA server...
Haydar hocam cevap verdiğiniz için teşekkürler,
Astra 4.9 uydusu olduğunu yazmıştım
peki şifreli yayın ayarları bölümde 03.03.2018 bitiş tarihi yazıyor.
server düzeni bölümünde server bilgileri yazması gerekmiyormu.
bu cihazı kullanan arkadaşlar 1 yıllık free server ile hangi uyduları izliyorsunuz.
Bende motorlu çanak yok SABİT sistem çanaklarım var bu sorunuza en iyi ancak motorlu çanak kullanan arkadaşlarımız en net biçimde cevap verebilir. Server düzeni bölümünde sadece ÖZEL yani ÜCRETLİ yada günlük kullanılabilen Cccam bilgileri görünür,oysa FREE-Share bilgilerini göremezsiniz onlar yazılımla gömülüdür kardeşim.Haa bana sorarsanız Cccam ile ne izliyorsunuz HOTBİRD-13*+DOĞU+ASTRA-19*DOĞU+ASTRA-23'5* DOĞU SİRIUS-5* DOĞU+THOR-1*BATI ne AÇILABİLİYORSA işte onları izleyebiliyorum kardeşim.Ayrıca cihaz 39*Hellassat ve 46* Azersat uydusunda cihazın EMU sundan çözmekte olduğu BİSS ve TANDBERG li SPOR kanalları mevcuttur...
Anladım hocam,
server bölümünü boş olduğunu gördüğümde cihazı aldığım kişi mi bişeler yaptı sandım çünkü cihaz kutusu açık geldi tüm kurulumlar yapılmıştır diyede not vardı.
1 yıllık free server yazılıma gömülü diyorsanız sorun yok o zaman.
şuan kurulu uydularım 4.9 - 39 - 42 - 46 server ile açılan yok power vu,tandberg ve biss ile belgesel ve sporlar açık.
motorlu çanak kullanan arkadaşlardan ricam 4.9 astra daki football kanalları free server ile açılıp açılmadığına bakabilirlermi.
Tek sorunuz bu olsun kardeşim bende zaten bu uydu var açılabilen ise bir elin parmağı kadar bile yok ne yazikki.! Football 1 ve 2 ne yazıkki free-sharede açılmıyor.! Sadece X-sport açılıyor oda BİSS ile EMU dan...
aynen tek sorun bu olsun cihazdan son derece memnunum.
manuel kanal eklemeyi bulamadım ve bi önceki cihazımda (next 18000 hd cıx) 192.168.1.20:8080 yazarak server bölümüne giriyordum ancak bu cihazda bağlanamıyorum özelliği olmadığı içinmi acaba. cihazdaki internet bağlantısı bölümündeki ip adresini yazarak deniyorum.
Haydar hocam cevap verdiğiniz için teşekkürler,
Astra 4.9 uydusu olduğunu yazmıştım
peki şifreli yayın ayarları bölümde 03.03.2018 bitiş tarihi yazıyor.
server düzeni bölümünde server bilgileri yazması gerekmiyormu.
bu cihazı kullanan arkadaşlar 1 yıllık free server ile hangi uyduları izliyorsunuz.
Free server ile 23 e--19e--16e--13e--4.8e--1w uydularında bir çok kanal açılıyor