Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Hocam şifreli kanallar sarı renk te olmadına rsğmen şifreli kanallar açılmamaktadır aynı şekilde ip tvletrde açılmamaktadır
bende nex 2000 minix aldım aldığımdan bu yana free çalışmamakta o kadar yazmama rağmen hala bilgi verilmedi hatta son 12 ocak yazılımından sonra maalesef cihaz sık sık kilitlenmeye başladı yani aldiğimiza pişman oldum anlayacağınız
YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
bende nex 2000 minix aldım aldığımdan bu yana free çalışmamakta o kadar yazmama rağmen hala bilgi verilmedi hatta son 12 ocak yazılımından sonra maalesef cihaz sık sık kilitlenmeye başladı yani aldiğimiza pişman oldum anlayacağınız
YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
kac defa denedim fakat olmadı
Bu cihaz guzel ama cok eksik var beee
Bu cıhaz için süper dedik her şeyiyle mükemmel çalışıyor dedik nazar deydi herhalde. cıhazı aldığımda free share mükemmel çalışıyordu bir ara iyileştirme çalışması yapılıyor dendi ancak daha kötü oldu. Bir çin atasözü derki ' Çalışıyorsa dokunma ' herkese iyi çalışmalar
İnternet uygulamalarından YOUTUBE yi bir deneyin bakalım çalışıyormu,madem her şeyi denedim diyorsunuz işe buradan başlayalım... Yalnız sinyal olmaması ayrı bir olaydır o tamamen uydu sistemi ile ilgilidir onu bu vesile ile belirteyim.! Benim yazdığım FREE-SERVER olayını anlamak içindir. Haa bu arada aklıma gelmişken ŞİFRELİ-YAYIN AYARLARI menüsündeki en alttaki bölüm açık iken free-share tarihi bitiş tarihi görülüyormu.?
Sinyal yoktur yazanlar da var şifreli yayın denenler de. Herşeyi denedim derken burada resimli görselle anlatılanlardan kastım. Youtube-İp tv çalışıyor video izleyebiliyorum. tarih de mevcut ve tam 1 sene sonrası görülmekte.
Sevgili kardeşim sizde ben her şeyi denedim ama olmuyor demektesiniz o halde sizede tavsiyem NEXT-MERKEZ servisi aramanız olacaktır.! Çünkü buna benzer sorunlar sadece MERKEZ servis tarafından halledilmektedir...
hiçbir next marka(diger markalarda da) cihazda platform yayınlarını izleyemezsiniz.arkadaslar 7a uydusundakı belgeselleri izleyebiliyormuyuz (nat ceo)