Bunu çözenedim bi türlü. Doktor ustaya sırf bunun için de bişey sormak istemedim. Sadece ne olduğunu merak ediyorum![]()
ME&NA Karbon ustam bunun için server uzatma gibi bir şeyler söylemişti yanılmıyorsam.
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Bunu çözenedim bi türlü. Doktor ustaya sırf bunun için de bişey sormak istemedim. Sadece ne olduğunu merak ediyorum![]()
ME&NA Karbon ustam bunun için server uzatma gibi bir şeyler söylemişti yanılmıyorsam.
ustam bizde free servis aktif değil
bende free kısmında tanımsız yazmakta
yaptım usta ip çalışmakta free tanımsız denmekte
Cihazı 1 hafta önce kadar aldım. Taktım fakat uydumdaki sorundan dolayı bugün yapıldı ve kanalları taratıp kurdum.
Freeshare kendi otomatik aktif olur mu? Direk kanallar şifreleri çözmüştü. Sonra ayarlardan baktığımda IKS Free olarak seçili idi.
Bitiş tarihi de seneye bugünü göstermektedir.
Ben freeshare'i kendim daha sonra aktif ederim diye geçen hafta aldığımda kapalıdır diye zaten ellememiştim.
Şaşırdım böyle olunca. Ondan sordum.
Merhaba,
Cihazı 1 hafta önce aldım üstte bahsedilen aşamaları yaptım ancak sarı olarak görülen kanallarda ya sinyal yok ya da şifreli olarak görülüyor. Ücretsiz olan kanallarda ise yayın var. Bunun bir çözümü var mıdır? Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar şuan için bu cigazda freeserverler kesildi sizde durum nedir
Lütfen bu makinadan 4 tane aldik..bu kanallar ve filmler cok hosumuza gitmişti. Bir el atin lütfen..