paylaşım yolu IKS yapın.selamlar, ben uydu alicimi alali 5 gun oldu. internet paylasim yolu kisminda kapali, ozel, IKS var free diye bi bolum yok yardimci olabilir misiniz?
Son düzenleme:
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
paylaşım yolu IKS yapın.selamlar, ben uydu alicimi alali 5 gun oldu. internet paylasim yolu kisminda kapali, ozel, IKS var free diye bi bolum yok yardimci olabilir misiniz?
paylaşım yolu ıks zaten ama üyelik filan kapsamında acılan bi kanal yok hepsi kapalı
benimki de bitmiş. üstelik hotbird kullanalı çok zaman olmadı. cccam olayını da bilmiyorum. sanırım cccam deneyecem. bu mudur çözüm?
paylaşım yolu ıks zaten ama üyelik filan kapsamında acılan bi kanal yok hepsi kapalı
benim cıhazımda yeni free share aktif hotbrid çanak yansıma %90 bazı spor kanaları,belgesel kanalları açabiliyor,hepsini degil,yetişkın kanalları açmıyor açılanlar ise 15 saniye sonra şifreli ibaresi ile kapanıyor ,bazan donuyor açılmıyor standartı bumu bilmiyorum .cccamı alınmasımı gerekiyor.yoksa yanlış birşeymi var .
Arkadaslar hotbird deki AB sat acilmiyor buna bir cozum bulunacakmi.veya yazilimmi gelir bilmiyorumm bilgisi olana varmi?
soradan gilen DNS yok.internet koruyucu yok .IP için WİFİ kullanıyorum.ilginiz için teşekkür ederim
Evet sorun WİFİ ile ilgili olabilir sevgili kardeşim yani kopmaların nedeni maalesef wifi de pek sağlıklı bir bağlantı kurulması zaman zaman sıkıntı yaratmaktadır...
haydar bey.yazdıklarınızın hepsini denedim ama olmadı hiç birinde başarılı olamadım.kanallar açılmıyor.size bilgi vermek istedim.iyi günler dilerim.
Sevgili kardeşim sizin sisteminizde acaba kaç tane çanak var bana bu konularda bilgi verebilirseniz size çok daha hızlı yardımcı olabilirim...
2 adet çanak mevcut. 1.cisi turksat 2.cisi iki elenbili biri hotbrid %90 sarı bar 70 digeri astra %93 sarı bar 72 gösteriyor .şifresiz kanallar mükkemmel çözürlükte,burası ant/kaş dağ eteginde bir köy,(süpertenis) tenis kanalı, her ricever alamaz ,sorunsuz seyrediyorum.dün gecede VOD kanallarını 590 sinema kanalını kaldırdılar.uyduruk üçbeş türkçe arapça farsca kanal kaldı.belki güncelleme yapıyorlardır.eger kaldırırlarsa çok ayıp olur.kumandada bile kırmızı VOD tuşu var
Sevgili kardeşim anladığım kadarı sizde 2 çanak var ama HOTBİRD uydusunda aparat var ve siz o sayede 3 uydu izliyorsunuz.! Şimdi bu durumda çanak sisteminize göre cihazın dayzek swiç ayarlarını yapılandırdınızmı.? Maalesef cihaz alınca getirip takınca hemen çalışacak diye bir şey yoktur bazı ayarların kullanıcı tarafından yapılması gerekmektedir.Örn:UYDU SEÇİMLERİ menüsünde DISECSWİÇ 1.0-1.1 menüsünde DISECSWİÇ 1.0 Türksat için A seçip KIRMIZI tuşla kaydedeceksiniz. Hotbird için B seçip KIRMIZI tuşla kaydedeceksiniz.! Haa belkide sizde bu girişler daha farklı olabilir ben orasını bilemem burada sizin bilginiz devreye girecektir.Şunuda hiç bir zaman unutmayınız hiç bir cihazın çalışma mantığı birbirini tutmaz,gelelim VOD olayına zaman zaman güncellemeler olmaktadır bendede gitmiş durumda.Belkide GÜNCELLEME yapılıyor olabilir bazen sabırlı olmakta fayda vardır...