Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
merhaba
Dün 2000 HD FPA aldım. internete wi-fi yoluyla bağlanıyorum. Free share aktif etmek için anlattığınız gibi yaptım fakat benim ''menüde internet paylaşım yolu'' altında FREE menüsü yok sadece IKS var IKS seçtim kanallar sarı renk oluyor fakat açmıyor. nasıl aktif edeceğim yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler
IKS seçtikten sonra KIRMIZI tuşla hafızaya alıyormusunuz sadece IKS yapmakla iş bitmiyor maalesef birde siz hangi kanalları izlemek istiyorsunuz sistemde çanak olarak kaç tane var.Cihaz HOTBİRD uydusundan ağırlıklı olarak şifreli kanallarını çözer... [/QUOT
Aldığınız cihaz 2000 HD FTA konuda bahsedilen cihaz 200 HD İNTERNET MACHİNA
IKS seçtikten sonra KIRMIZI tuşla hafızaya alıyormusunuz sadece IKS yapmakla iş bitmiyor maalesef birde siz hangi kanalları izlemek istiyorsunuz sistemde çanak olarak kaç tane var.Cihaz HOTBİRD uydusundan ağırlıklı olarak şifreli kanallarını çözer... [/QUOT
Aldığınız cihaz 2000 HD FTA konuda bahsedilen cihaz 200 HD İNTERNET MACHİNA
Fark etmez sevgili kardeşim arkadaşımız ona sorduğum sorulara cevap versin yeter...
merhaba, (free server) ile herhangi bir sorun var mı? bazen iki veya üç kanal çalışır ve bazen daha fazla kanal çalışır. Ayrıca birçok iptv kanalı düzgün çalışmıyor.
Salam arkadawlar. nedense 12460 H 20800 bu kod belgesel kanallar dun gosteririken bu gun gostermiyor. amma sari reng yaniyor . neden admin kardes??????
IKS seçtikten sonra kırmızı ile kaydediyorum. Sistemde hotbird uydusu için tek canak var. Açması gereken kanallar listede sarı fakat açılmıyor. Sinyal dusuk diye tahmin ettim fakat Şifresiz kanallarda sorun yok.
Nasıl yani.!!! Tek çanak var diyorsunuz bu nasıl olacak peki Türksat ı nasıl izliyorsunuz bu durumda.???
IKS seçtikten sonra KIRMIZI tuşla hafızaya alıyormusunuz sadece IKS yapmakla iş bitmiyor maalesef birde siz hangi kanalları izlemek istiyorsunuz.? ikamet ettiğiniz yerde çanak kaç tane var.? Cihaz HOTBİRD uydusundan ağırlıklı olarak şifreli kanallarını çözer...
Hala olmadı bir önerisi olan var mı