Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
free server bencede çalışmasada olur zaten hotbird le astrada kanalların hepsi yabancı türkçe dil destekli kanal yok zaten .izlesende bişey anlamassın onun için free serverin bir albenisi yok .
Keşke bu kadar emin olarak yazmasaydınız HOTBİRD uydusunda 4 adet BELGESEL 1 adette SPOR ağırlıklı hemde TÜRKÇE dil destekli yayın yapan AB-SAT gurubu nedir o zaman.?
1.ANIMAUX
2.TREK
3.SCİENCE ET VİE
4.CHASSE ET PECHE
5AB-MOTORS
Gelde yazma
Elimizdekinin kıymetini kaybettiğimizde anlıyoruz
Arkadaşlar bu bölümde yazan arkadaşlarımızın çogu bende dahil serverli cihaz kullandık (Şahsen ben pempe mavi siyah menü serileri süresiz serverlıydı) ve server hizmetinin kıymetini bilemedik/bilemedim bu yüzden.
Şimdi bakıyorum bu hizmet olmasada olur diyerek umursanmıyor daaa
-Sizler daha düne kadar cccam bölümünün müdavimi degilmiydiniz ve hala en hit konularda 6 senedir 2. sırada cccam var devam ediyorda .Şimdi sizler o bölüme giren 100 kişiden 70 cihazında cihaz serverının olmadıgı için yada günü dolduğu için girdiginin farkındamısınız?Aldık next 2000 i serverıda var (Şahsen benim kasım ayında doluyor) o zaman ben burada olacagım inşaallah sizlerde o zaman bakacagız 1 haftadır servera bakım mı olur cigazda server olmasada olur gibi yakarışlara Biraz düşünelim tartalım bir hizmet kolay verilmiyor emek istiyor ugraş istiyor Ben şahidim Erdinç kardeşim iki kez cccam bölümünü bıraktı amma devam ediyor iyikide devam ediyor hangimiz bi teşekkür ettik konu altında giren üye adedine bakın 25 en az Ya Teşekkür eden !!!
Sevgi saygıyla
Not:Ücretli server alsamda derler ya düne kadar o da yoktu.....
free server bencede çalışmasada olur zaten hotbird le astrada kanalların hepsi yabancı türkçe dil destekli kanal yok zaten .izlesende bişey anlamassın onun için free serverin bir albenisi yok .
ortası kenarı yok 2 gün gitti cıyak cıyak bağırdı millet yoğun bakım falan gırna gitti dostum.
Free share bakım mi var bende açılmıyor makinayı bugün aldım yoksa sorun makinadami
Astra 2e ayarli ama hiç bir kanal acilmiyor
Usta bendeki 2000 malesef aldiğimdan buyana ne hort ne astra 19 hiçbirini acmamakta kac defa belirtmeme rağmen kimse ilgilenmedi
Slmnaykm arkadaşlar ben bu yukarıda bahsedilen işlemleri denedim süre hep aynı yani 14.10.2017 olarak kalıyor.
İnternet kablolu bağlantılı açıp kapama işlemi ise yaptım internet kontrolünü yaptım hepsi ok.
Yalnız iki ay önce fabrika ayarlarına geri döndüm . Yardımcı olursanız memnun olurum.
PS. HD 2000 mini
Slmnaykm arkadaşlar ben bu yukarıda bahsedilen işlemleri denedim süre hep aynı yani 14.10.2017 olarak kalıyor.
İnternet kablolu bağlantılı açıp kapama işlemi ise yaptım internet kontrolünü yaptım hepsi ok.
Yalnız iki ay önce fabrika ayarlarına geri döndüm . Yardımcı olursanız memnun olurum.
PS. HD 2000 mini