Doktora ve emeği geçenlere teşekkürler !!!
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Auto sync nasil aktif ediliyo.bende pasif durumda.kapalı durumu açık duruma getiremiyorum.
İzlerken açamazsın oynatmayı durdur yap
Testleri tamamlandın diğer tüm serilere de verilecek yazılım, fta serilerinde de iptv xpanel kapasitesi 5000 den 8000 bine çıkacak .. takipte kalın.Next 2000 fta mini ye ne zaman gelecek yazılım
Başka hangi özelikler gelecek Next 2000 fta mini
Hocam yazılım için tşkler ne zaman online güncellemeye verilecek usb ile uğraşmak istemiyorum
Anladım hocam kolay gelsinBu yazılım online güncellemeye verilmeyecek, bazı ufak ekler olacak, onlar eklenip yeniden test olarak verilecek.. bir sonraki yazılım OK. olursa o yazılım online güncellemeye gelir..
Hocam yazılımda mı bug var yoksa internet güncellemesinde mi.Bu yazılım online güncellemeye verilmeyecek, bazı ufak ekler olacak, onlar eklenip yeniden test olarak verilecek.. bir sonraki yazılım OK. olursa o yazılım online güncellemeye gelir...
Estağfurullah hızlı demeyelim de sıkı takipçiBug değil o yüzden yazımı editlemiştim, sizde çok hızlısınız yahu
Yeni ekler olacak onlarda eklenip test edilecek, OK olur ise tüm 2000 serisine verilecek..