Tamam şimdi anlaşıldı kardeşim neyse ben dahil bir çok kişi bu yazılımı yükledik,gelen tepkilere bakılırsa ıp tv ile ilgili sıkıntı bildiren kişi şahsen ben görmedim.Ip tv olayı çok farklı bir durumdur donmaya neden bir çok faktör olabilir.İsterseniz genel bir tekrar yapalım böylece diğer arkadaşlarımızda faydalanmış olurlar...
1.IP tv izlerken internet DOWNLAND hızının en az 5 Mb olması.(Bu halde evde diğer bireylerin başka pc yada cep telefonlarının açık olmaması gerekir+ay sonuna doğru kota aşımı halinde hızın düşmesi.Vs.Vs.)
2.IP tv sağlayıcınızdan kaynaklı sorunlar.! (Servere kapasitesinden fazla üye alınması+Aynı hesabın aynı anda birden fazla kişi tarafından kullanılması eş ahbap kardeş.Vs.+Server sağlayıcınızın internete çıkış yani UPLOAD hızının yetersiz olması.)
3.Cihaza sonradan girili DNS varsa sistemdeki diğer ıp adresleriyle çakışıp internette kopmalara neden olması.! (Normalde her zaman DHCP konumu AÇIK olmalıdır.)
4.Cihaz alınıp kullanılmaya başlandıktan önemli YAZILIMSAL-EKLERDEN sonra DATA ların UYUŞMAZLIĞA neden olarak cihazda bu tür sıkıntılara neden olabilmesi.Yine önemli yazılımsal ekler sonrası cihazın 1 nolu seçenek ile RESET yapılmaması şahsen ben her yazılım sonrası 1 nolu seçenek ile RESET atarım.Ama 6 ayda bir cihaza 4 nolu seçenek ile HARD-RESET atarım sonra tüm ayarları SIFIRDAN yapılandırırım.!
5.Yazılımsal faktörler fakat bu seçenekte bu sıkıntının GENEL de olması gerekmektedir yani çok zayıf ihtimaldir.!
ÖNEMLİ NOT:Tüm bu yazdıklarım bende tastamam diyorsanız o halde bir önceki 1681 yazılımına BOOT modunda dönebilirsiniz.!